Kcsita Creative Commons License 2004.08.05 0 0 106660

Szûcs, Kapic: ilyen vita minden meccsen van
[2004-08-05 15:51]

Szûcs Lajos és Adem Kapic között kisebb nézeteltérés alakult ki az FK Tirana elleni meccsünk utolsó percében, amikor a vendégek kapufát lõttek. Az eset után Szûcs kapujából kifutva, széles gesztusokkal veszekedett Kapiccsal, aki elég hevesen reagált a kapus kirohanására.
- FTC.hu -

A mai edzés után játékosaink elmondták, hogy az esetet fordulóban már rendezték, és számukra az egész történet sokkal kevésbé tûnt komolynak, mint amilyennek esetleg kívülrõl látszott.
- Lajos leszidott, én pedig visszaszóltam neki – idézte fel a történteket Kapic. – A nagy tét miatt mindketten feszültebbek voltunk a szokottnál, az utolsó percekben már idegileg és fizikailag is eléggé fáradt az ember, ezért látványosabban gesztikuláltam a szokottnál, de verekedésrõl szó sem volt. Az öltözõben, ahogy máskor is meccsek után szoktuk, mindent megbeszéltünk, bennem nincs harag és biztos vagyok benne, hogy Lajos is hasonlóképpen vélekedik.
- Úgy éreztem, hogy Adem a lövés elõtt nagyot hibázott, ezért vontam felelõsségre – mondta kapusunk. – Máskor is elég keményen rászólok a társakra, most talán még feszültebb voltam, hiszen centimétereken múlt, hogy nem estünk ki. Az öltözõbe azonban már úgy értem be, hogy nem volt bennem harag, és úgy láttam, Adem is megnyugodott. Nem kell ezt túldramatizálni, minden meccsen elõfordul, hogy rászólunk egymásra, ha valaki hibázik. Nem is érdemes ezzel tovább foglalkozni, hiszen vasárnap Gyõrben fontos bajnoki vár ránk, jövõ szerdán pedig már jön a következõ BL-meccs a Sparta Praha ellen.

No ennek fényében, mi is nyugodjunk le. Béke legyen. Most arról kellene szólnia, hogy a Fradi nimbuszát, hogyan hizzuk vissza...