takacsi Creative Commons License 2004.08.05 0 0 106456

Korak!

 

Ezért jó, hogy feltárod a hátteret.

Mert én csak azt írtam le - totálisan megdöbbenve - hogy két szponzora van a Fradinak, ennyit láttam és csodálkoztam, hogy a Nissan...

Ezek szerint több van továbbra is.

Kézilabdára majd megyek, focihoz nincs kedvem.

 

 

A balhé.

Valóban két hülye ember összeakaszkodott. A szektor többi része meg csillapítani akarta őket.

Ennyi történt volna, mivel simán rendet tettek volna saját maguk.

De. Sajnos nagyot hibázva a rendezők ütni kezdtek (nekik ez szigorúan tilos, csak rendőr verekedhet...). Természetesen abban a tumultusban nem lehet tudni, ki ütött először, de felesleges létszámban rohantak oda, az biztos. Ez természetesen egységbe szólította a szurkolókat (mindegy, hogy Fradistának nevezzük őket, vagy nem). Magyarul: a rendezők szabályt sértve provokáltak, ráadásul megfenyegettek embert(reket), hogy magánéletben teszik tönkre őt(ket).

 

Ilyenek a viszonyok. Hogy az FSZSZ hogyan jön itt képbe, azt végkép nem értem.

Jelentse fel a megfenyegetőt, a hibásan fellépőt? Milyen alapon keresné meg a két hülyét? Ezer százalék, hogy nem tagok. Bárki tehet feljelentést ismeretlen tettes ellen. Miért pont a Fradi Club-tól, meg a Baráti Kör-től követelitek? Mellesleg tudom, hogy az FSZSZ egyik vezetője, véletlenül ott lévén, maga is próbálta lecsillapítani a két embert, de a rendezői provokáció megakadályozta ebben.

A kettőt simán lerendezték volna saját maguk, ismétlem újra.

Tudom, hogy nehéz felmérni adott pillanatban, hogy mit kell csinálni, ráadásul régi, személyes ellentétek is fennállnak ezzel a rendezői társasággal.

A rendezőknek nem lehet személyes rossz viszonyuk a lelátón lévő emberekkel.

Semleges, vagy együttműködő lehet csak.

Előzmény: korak (106293)