amator1 Creative Commons License 2004.08.04 0 0 13

Szia,

 

a válaszok:

 

- Villas: Adheiseive (Hengermalom u. x,206-6716 benzinkút oldalán egy udvarban, vagy Isostark Kft. - mindkettőnek van internetes honlapja)

- Villas Emulbit kellősítő, 7500 Ft/liter 0,3-0,5 kg/m2, száradási idő 2-3 óra, oldószermentes, tehát vízzel hígítható, de nem kell)

- vizszigetelő lemezek felrakási technológiája: kellősítő, majd száradás után ráolvasztani a vizszigetelő lemezt

- felrakás: szigetelés tartó fal rétegrend kívülről befelé: föld, szigeteléstartó fal, kellősítő, vízszigetelő lemez, 2-3 cm habarcs kitöltés pince falazatvagy

                szigetelést védő fal rétegrend kívülről befelé: föld szigetelést védő fal, 2-3 cm habarcs kitöltés, vízszigetelés, kellősítő, simitott pince falazat.

A különbség annyi, hogy a főfal(pince fal)-ra ragasztod a szigetelést, vagy egy hordozó falra. A te esetedben a második jöhet szóba.

- az expert oldlószermentes hideg bitumenes ragasztóval rögzíthető

- a kellősítő (akár bonobit akár nem) az mindenképpen kell, mivel ehhez rögzíted a vizszigetelést. Ezek után választhatsz, hogy expert vagy tégla/betonfal védi-e a szigetelést

- vizszigetelő lemezekből sokféle van (én a villast a piaci szerepe és a 10 év gari miatt választottam ráadásul elég volt egy réteg is - igaz nem olcsó 1026 Ft/m2)

 

Amator

Előzmény: bambuszgyökér (11)