töky11 Creative Commons License 2004.08.04 0 0 1532

T  windi12!

Pont tegnap voltam motorokat nézni! Igaz nem klima! A következőt mondta a szervizes és egyben eladó (30éve van a szakmában): Akármilyen no name motort veszek kinait vagy nem, minőségre teljesen megeggyeznek az olasz gépekkel! Azt csinálják hogy teljesen lekoppintják más gyár termékét de más névvel szépen ugyanazt gyárt. Minden alkatrész kompatibilis az olaszéval csak fele annyiba kerül!

A cég ahol most jelenleg dolgozom az itt gyártott terméket is lekoppintotta, akkora sikerrel (hasonló csomagolo anyagot is használt),hogy első nézésre összekevered. Csak tüzetesebb átvizsgálás után jössz rá hogy mit tartasz a kezedben. made in hungary vagy ... .

Lehet hogy ennél a klimánál is ugyanezt csinálta! Ha esetleg szerelsz ilyent akkor majd nézd meg a minőséget! Sajnos teljesen tönkrevágják a gazdaságunkat a kinaiak,és nem tehetsz ellene semmit! heti 8 dolcsiért dolgoznak +komunista szombat amit nem fizetnek! Itt mennyit keresek egy honapban?

Lehet ha ennyit fizetnél az alkalmazottadnak akkor igen jol menne a bolt! Ja és ha mellette a +beszerelési alkatrészeket megkapod a 1/10-ért garantáltan 300%-al nöne a profitod! Ez van! Sajnos!

Előzmény: windy12 (1531)