Kcsita Creative Commons License 2004.08.04 0 0 106024

Tanulságos cikkek vannak most az NS-ben, beidéznék egy-két fontos dolgot.

 

" - Azok után, hogy a felkészülés idején igencsak meglepő eredményeket értek el, lát erre némi esélyt?
- Én az a játékos vagyok, aki soha nem adja fel! Most sem. Pedig sokkal esélyesebbek lennénk, ha maradt volna Gera és Tököli. Mindazonáltal a felkészülésünk jól sikerült, a nyári időszakot figyelembe véve évek óta nem csináltunk végig a mostanihoz hasonló kemény programot. Talán Csank János idején szenvedtünk ennyit. Még az edzőmérkőzések napján is tréningeztünk délelőttönként, ezért nem is foglalkozunk az előszezonban történtekkel.
- A Tiranában kivívott győzelem ellenére ott sem játszottak valami jól.
- Nem, és éppen ezért igazán értékes a három rúgott gólunk. Az utolsó percekben sikerült egyenlítenünk. Más edző kiugrott volna örömében a bőréből, ám László Csaba ekkor beszólt a pályára: Peti, figyeljetek, meg kell nyerni ezt a meccset. És megnyertük! Nagyon pozitív az a mentalitás, amit igyekszik meghonosítani nálunk.
- A vezetőedző önre bízta a középső védő szerepkörét. Hogyan boldogul?
- Remélem, ezt a feladatot is meg tudom oldani. A korábbiakban is futballoztam e poszton, főként, amikor Dragóner Attila valamiért nem játszhatott, úgyhogy van már tapasztalatom. Egyébként Sorin Botis kaphatja majd meg ezt a helyet a csapatban - László Csaba is jó játékosnak tartja -, ám a pályán még nem tud megfelelően kommunikálni a társaival.
- Az első meccsen Huszti Szabolcs volt a Ferencváros legjobbja…
- Ôszintén mondom, örülök, hogy ilyen csapattársam lehet. A jövő nagy reménysége, a mecscseken és az edzéseken mutatott munkája példaértékű. És bár csak néhány tréningen láttam eddig Tőzsér Dánielt futballozni, az rögvest kiderült róla, hogy óriási tehetség. Sokat segíthet a jövőben a Ferencvároson, még ha szerda este nem is játszhat. "

 

 

 

"Megnyugtatok mindenkit, eljön az idő, amikor egy Gerához hasonló nagyszerű futballistát láthatnak a szurkolók az Üllői úton. Sok tehetséges fiatal futballista játszik Magyarországon, és jó néhány ígéretes játékos akad a Fradi utánpótlásában is. Célunk, hogy fokozatosan terhelve őket, új sztárokat neveljünk fel a Ferencváros és a magyar labdarúgás számára."<----László Csabi mondta

Nó Jó éjt és Hajrá Fradi!