bambuszgyökér Creative Commons License 2004.08.03 0 0 11
Szia!

Thx a választ. :)

-Komolyabb időm nincs, dolgozó ember vagyok, plusz az időjárás mostanában nem olyan, hogy van 1 hónap aszály. De csak a fal felületét szeretném kiszárítani, szigetelés után majd befele szárad. Mobil klíma helyett olajradiátor is megteszi, de szellőztetem a pinyót...
-Ezt a "villas E-G 4 F/K" című cuccot merre lehet kapni? Bp elsősorban... Tököm teli a felesleges tüzépre rohangálásokkal már. :)
-Bonobit drága, de ajánlották, hogy profi. Nekem csak 16-17m2-t kell szigetelnem, papíron egyetlen nagy kanna elegendő, 12-13eFt, nem tétel már. Szóval mindenképp a jobb megoldás érdekelne.
-Falazót meg fogom nézni, a beton föld alatt még jobb is, mert tartósabb. :) Szerinted melyik a tartósabb/jobb megoldás, beton falazóelem, illetve az austrotherm expert? Illetve ha ez utóbbi mellett döntök, amire jó esély van, akkor azt mivel rögzítsem a bitumennel szigetelt falhoz? Nyilván csak vmi ragasztó jöhet szóba, a csavar nem. :)

Ami viszont most jutott az eszembe. A Bonobit rétegnek nem biztos, hogy jót tesz, ha ráolvasztok-melegítek bitumenes szigetelőlemezt, bőven 100 fok felett. Igazam van? :) Illetve elég egy Bonobit réteg, illetve a fenti austrotherm expert? Mondjuk 10-20 évre?