_Andrew_ Creative Commons License 2004.08.03 0 0 28

Sziasztok!

Van egy olyan problamam, hogy DC-n toltok es valtozo ido mulva az ADSL kapcsolat elkezd belassulni, majd megall es onnantol kezdve nincs adatforgalom sehol sem(tehat bongeszoben sem), csak ha bontom a kapcsolatot es ujra kapcsolodok.

Miutan ujra kapcsolodtam megint elkezdodik up/download es megint elkezd belassulni stb stb...

Letoltottem Matav ADSL asszisztens nevu programot, abban figyelem a letoltesi/feltoltesi sebesseget.

Van ebben a  programban egy 'Telepites es mukodesi vizsgalat' elvezesu menupont, mely vizsgalana az ADSL kapcsolatomat. A vizsgalat vegen kiirja, hogy hiba a DNS szerver lekerdezese kozben es kiad egy hibakodot, melyet helpdesknek be kellene diktalnom...

Felhivtam matavot, kijottek, megmutattam, de az urge nem tudott vele mit csinalni, tovabbadta az ugyet az 'okosabb' kollegaknak akik allitolag Pestiek. Eddig itt all az ugy.

Rettento idegesito a dolog. Csak akkor jon elo, ha DC-vel toltok, tehat fullosan kihasznalom a max fel/letoltesi savszelesseget. Ilyenkor egyszerre tobb IP-vel allok kozvetlen kapcsolatban, hiszen ez a DC lenyege.

Ha csak siman netezik ocsem, vagy chatel akkor nincs semmi baja.

Mi a picsa baja lehet?

Ismerosnek ugyaza DC kliens fut ADSL-en es tokeletesen muxik, biztos nem valami spy vagy adware mar mindent lecsekkoltam.

Tanacstalan vagyok.

Udv!