Laja73 Creative Commons License 2004.08.03 0 0 9941
Szia!

Tulajdonképpen nem vagyok autentikus forrás, mert mi apartmanban laktunk, annak minden előnyével, meg kempingben sem voltam már vagy 15 éve, nem tudom mivel összevetni - de mégiscsak Bijela Uvalán laktunk egy hétig. Szóval nekem nagyon jók a benyomásaim; rendezett, tiszta minden. Vannak nagy fürdő-mosakodó izék (nem tudom, mi a hivatalos neve), itt autót is lehet mosni, valamint külön részleg halpucolásra. Kukák, szemetesek mindenhol, még a kutyaguminak is van külön helye, ahol erre a célra rendszeresített zacskók is ki vannak akasztva. A part végig köves-kavicsos; a déli részen ezek homogén talajt képeznek, tehát ritkábbak a nagyobb kövek, sziklák, nyugodtabban lehet ugrálni, gumicsónakozni. Viszont algás. Mégviszontabb deviszont vannak rákok, ha valakit ez érdekel. (Mi is hoztunk haza egyet, annak mit kell adni enni?:))
Feljebb nagyon szép tiszta a víz, ott már vannak sziklák is partközelben. Ez már Zelena Leguna határán van. Mindenféle vizijármű bérelhető, 30-50 kn/ó áron. Van egy édes és egy sósvizű medence, azonkívül minigolf, tenisz, fagyi, étterem, ivó, minden.
Előzmény: pzsozsi (9934)