Kcsita Creative Commons License 2004.08.03 0 0 105824

Ferencváros Tőzsér Dániel döntött, és aláírt

Munkatársunktól

NS, 2004-08-03

 

A tárgyalások és a szerződéskötések napja volt a hétfői az Üllői úton. Előbb a 19 éves Tőzsér Dániellel állapodott meg a bajnokcsapat vezetősége (a Törökországból hazatérő támadó kettő plusz egy évre írt alá), majd a délelőtt orvosi vizsgálaton áteső Alekszandar Bajevszkivel tárgyalt Tepszics Ignác sportigazgató.  
A legutóbb Siófokon futballozó macedón válogatott csatárral egyelőre csak szóbeli egyezség született, ám ma már valószínűleg írásban is rögzítik a megállapodást. A támadótól gólt, eredményes játékot várnak a ferencvárosiak, ám nem árt tudni, hogy Alekszandar Bajevszki tavasszal 12 mérkőzésen csupán egyszer talált a kapuba…
Egyezkedett a klub a cseh Robert Vagnerrel is; a 30 éves csatár nem ismeretlen a honi futballban, hiszen a 2001-2002-es bajnokságban az Újpest együttesében szerepelt, s 31 mérkőzésen kilenc gólt rúgott - ő szintén ma csatlakozhat a kerethez.
Miközben a vezetőség tárgyalt, a csapat László Csaba vezetőedző irányításával készült a szerdai SK Tirana elleni Bajnokok Ligája-selejtező-visszavágóra. Nemcsak a futballisták, a pénztárosok is szorgoskodnak: utóbbiak elégedetten állapították meg a reggeli nyitásnál, hogy hosszú sorok kígyóznak a kasszák előtt. Persze kapkodni senkinek sem kell, hiszen mindennap 10-től 17 óráig tartanak nyitva a pénztárak. Az albán bajnok egyébként ma délután fél ötkor érkezik Budapestre, s a másnapi meccs időpontjában, azaz 20 órakor gyakorol az Üllői úton.

Hát ez jó :). Eddig tudtuk is, hogy ez a hír van. Na jó, majd délután kiderül, hogy mi lesz :).