Sziasztok!
Hát nem semmi Norzo beszámolója!!! Annyira sajnálom, hogy ez történt (és talán történik a mai napig is más turistákkal???) velük. Mi augusztus 20-án indulunk szintén a Khartagóval egy 4*-os hotelba. Hát ezek után már csak reménykedni tudok, hogy oda is kerülünk... Ráadásul félpanziósok leszünk, úgyhogy még egy ok az aggondalomra!!!
Az egészben az a bosszantó, hogy az ember (legalábbis mi így voltunk vele), olyan nagy gonddal választja ki a szállodát, ahová menni szeretne! Közeli tengerpart, napágyak, ernyők illeték mentesen, szép szobák, tisztaság, finom kaja, stb. Ugye nem kell sorolnom... És erre jön a hidegzuhany, hogy "Figyu, mégsem ott leszel elszállásolva, mert az otthoniak elb...ták a szobafoglalást, túl sok vendéget küldtek...!"
Kérdem én, mit tud tenni ilyenkor a szerencsétlen turista? Hát persze, hogy belenyugszik!!! Hiszen közel egy évet spórolt erre a nyaralásra, próbálja magát a körülményekhez képest jól érezni, nem pedig felrobbanni mérgében... Na de mindennek van határa!!! Pl. mikor Mallorcán voltam, ott is gond volt a szállodával (tele volt), de a befizetett 2*-os helyett egy magasabb kategóriájúba tettek minket!!! Mert ugye a vendégért mindent, ha azt akarom, hogy következő évben is visszatérjen!!!
Hát, kb. ennyi jött ki Norzo beszámolójával kapcsolatban! Bocsi, ha untattam bárkit is, de eléggé felpaprikázott a dolog!
Mindenkinek SZERENCSÉS nyaralást, és további szép nyarat!
Ui.: Azért, ha valaki mostanság érkezik haza Djerbáról, feltétlenül írja meg a tapasztalatait (jókat és rosszakat egyaránt!!!)!