messengerina Creative Commons License 2004.08.02 0 0 92353

Üdv Minden Kedves Topiktársnak!

1 hét nyaralás után 3 nap munka erejéig itthon, majd addig próbálok pótolni topikinfokat. :-)

Röviden:

"Természetesen" a 7végét leszámítva minden nap sikerült eláznunk eső által, ellenben pazar dolgokat fedeztünk fel a Balcsiparton illetve a Bakonyban.

A Balaton maratont én 30 km után feladtam, mert rosszul lettem (párás idő, köhögés, fulladás, szédülés, egyéb nyaff) - jövőre visszavágok! :-)))

Gázló 130 km: kétszer majdnem utolértük a PapaKommandót! Egyszer fél órával, egyszer 10 perccel (Pokol Csárda) csúsztunk le róluk. :-(

8,30-kor rajtoltunk, a pálya klassz volt, csak egyéb hm... okok miatt ismét nem éreztem jól magam és elég lassacskán ettem a kilométereket, főleg a legvégén :-(((. De teljesítettem szintidőn belül! (Ebben azért Resuah kitartó bíztatása is benne van ám.) Jövőre a Gázlónak is visszavágok! :-) Találkoztunk több topikossal, Bringabandik+Janimacival.

Nem utolsósorban köszönet a VidámBringásoknak a szervezésért és az EP-okon biztosított vidám ellátásért, bíztatásért! :-)

(Privát üzenet a Gázlóhoz: Kocsi, végig gondoltam Rád/Rátok ugyanis tényleg elég sok helyet bejártunk együtt tavaly és klassz volt felismerni az erdő részeit! :-) )