cheereck Creative Commons License 2004.07.29 0 0 5058

Most volt először orvosnál. Már az injekciót is két részletben kapta meg, mert közben megugrott, aztán mikor a második fele is belement, utána ugrott meg. Szorítóketrec itt szerintem nincs, ez egy elég kicsi rendelő, Kanizsán nincs is komolyabb állatkórház sajnos:( Amúgy a tegnapi doki nem is a megszokott orvosunk volt, ő szabin van, helyettesítették.

A cicák nincsenek oltva:-/ A legfiatalabb kapta meg 1 hónapja az első oltását, most kéne vinnem a másodikra. Igazából engem a gennyes váladék kitüsszögése aggasztott, és ezt meg egyedül ennél a cicánál tapasztaltam.

 

Mostanra amúgy lenyugodott, végignéztem a tappancsait, amíg kajált, és csak a bal hátsó lába sérült meg komolyabban. Reggel eléggé megijedtem, mikor kinéztem a teraszra, mert minden tiszta vér volt. De most már nem vérzik.

 

Jövő héten, majd ha lesz a rendes doki, akkor elviszem vmelyik másikat, ezzel kapcsolatban meg majd kérek tanácsot a dokitól, mert őt még szeretném ivartalaníttatni, viszont akkor előtte már itthon be kéne nyugtatózni a cicát, hogy nehogy megint összetörjön mindent az injekció után. Csak mondjuk nem tudom működik-e így a dolog, hogy nyugtató, meg utána még a bódító injekció:-/

 

Más kérdés:

nőstény cicceket mikortól lehet ivartalaníttatni? Nina most lesz 4 hónapos, remélem az ősszel nem fog tüzelni. Kinti cica, így az elzárását nem tudom megoldani, viszont nem szeretnék nem várt kismacsokat. A Csúnyácska cicánk így is úgy néz ki lebabázott, mert egy ideje nem látom.

Előzmény: CICA (5056)