C S Island Creative Commons License 2004.07.29 0 0 123
Tisztelt Leendő Nádorliget lakók.

Én mint a C S Island Bt. Ügyvezetője, szeretnék hozzászólni, válaszolni Tulip90 Dányádi László úr levelére.

 

Nem értem ,hogy mondhat valaki véleményt valamiről, amit nem is ismer , nem próbált.

A gépeink: (FUGITSU) vigyázat nem Fujitsu!! ) tulajdonképpen HITACHI mivel az összes fő elem , kompresszor a Hitachi gyárból érkezik, amelyekből egy Nanking-i gyárban szerelnek klímaberendezést a részünkre, FUGITSU névvel ,amely nevet cégünk választott (sajnos rosszul mert gyakran összekeverik a Fujitsu márkával. A névmódosítás egyébként folyamatban van.

A közel 500 eddig felszerelt FUGITSU gépből 1 db azaz egy darab berendezéssel sem volt probléma ,ami szerintem jelez valamit a minőségéről, a zajszintje pedig még a Daikin készülékekkel is felveszi a versenyt.

 

A szerelésről: Tulip90 úr azt várná, hogy egy újépítésű lakásnál még olcsóbb a szerelés?? Miért is?? Egy kész lakásnál a szerelés általában egy darab 50-es átmérőjű faláttörésből áll, amelyen kivezetik a rézcsöveket és a kondenzvíz elvezető csövet és ennyi. Egy új lakásnál a rézcsöveket a falba kell vésni az összekötő kábelekkel együtt , a cseppvíz elvezetés szintén falon belül és aljzat betonban történik. Az előcsövezés során legalább háromszor kell visszamenni a lakásba (elektromos bekötés, cseppvíz elvezető bekötés a csatornába, konzol felrakás , a vakolás utáni csőellenőrzés, mivel nem ritkán a vakolók bevakolják a vízcsövet , vagy éppen megtörik a rézcsövet.

 

Kérdezem én vajon melyik az olcsóbb metódus?

 

A szereléseink ára lakásoktól ,klíma elhelyezésektől függően: 40-65,000Ft ami az

előszerelések tekintetében versenyképes.

Az ön által írt 79,000+Áfa a gépre vonatkozik ,amely az új szállítmányunknál 64,000Ft lesz (3,6Kw Hűtő-Fűtő gépre vonatkozik)

 

Mit lehet ebben a helyzetben tenni? Amennyiben a feltételeink vagy az áraink nem felelnek meg önnek , amit nagyon sajnálnék ,abban az esetben ,csak a lakás átadás utáni klímaszerelés marad ami jóval nagyobb problémákat okozhat. Bontás , kábelcsatorna, vízelvezetés kültérre , stb..

 

Remélem levelemmel sikerült egy-két kérdést tisztáznom.

Maradok Tisztelettel

Ifj Kovács Tibor

 

 

Előzmény: Tulip90 (118)