csibkat Creative Commons License 2004.07.28 0 0 131
Kedves Mike! A helyesírásom nem kiváló, illetve azt is el tudom képzelni, hogy különböző stílusban beszélünk (a hozzászólásod alapján ezt nem bánom). Ez így van rendjén, tudod az emberek nem egyformák (van aki a lézerfizikához ért, van aki a helyesíráshoz). Ami a lényeg, hogy az ember igyekszik kultúráltan nyilatkozni, nem előítéleteket hozni, és nem agressziót kelteni egy fórumon. Valakinek ez természetes, van akinek nem. Sajnos Te ez utóbbiak közé tartozol. Ha egy kicsit is megértetted, hogy mire gontoltam a fentiek leírásakor, akkor elgondolkodsz rajta, nem szívod mellre, hanem levonod belőle a tanulságot, és mint építő kritikát elfogadod. De ha ugyanúgy reagálsz rá, ahogy a leveled azt sejteni engedi, akkor puffogsz egy kicsit, hogy mégis mit képzelek, hogy kioktatlak, mert ki vagyok én a "cosmopolitan csaj :-)"... és talán válaszolsz valami "kedveset". Én bízom az elsőben, de ha nem bírnád ki, akkor azt inkább e-mailt írj(ha normális, válaszolok rá), ez a fórum nem erre való. Kedves nagyviz! Köszi, de Mike megjegyzésén csak mosolyogtam. Azzal nem engem minősített, csak és kizárólag saját magát. Amúgy Te kifejezetten az ilyen kezelésekhez való lézereket tervezed? Mert akkor esetleg írhatnál róluk egy keveset, ha van kedved. De a kályhától elindulva, hogy fel is fogjam.:-) Üdv:-) cosmolány :-) Boccs az OFFért!