Big Blaster Creative Commons License 2004.07.26 0 0 112

Szia Boró!

 

Szerintem mi egy kicsit már ismerjük egymást, ha lehet egyáltalán ilyet mondani egy nyilvános fórummal kapcsolatban. Pl. a Dizel vs. benzin topic, ha még emlékszel. De nem ez a lényeg. Egyébként gondoltam is rád, mint az Amerikai autók dícsérete topic atyjára, hogy kikérem a véleményed, de megelőztél. 8-))  

 

Köszönöm az infókat, ígyekszem hasznosítani őket. Sajnos a Magyarországi amerikai autó kínálat nem túl nagy, legalább is abban a kategóriában ami engem érdekel. Így ebből a szegényes felhozatalból kell majd kiválasztanom a legjobb vételt, akármi legyen is az.

 

Ami eddig képbe került, az Hooshee 1992-es Pontiac Bonnevill-je, eddig ez tetszik  legjobban. Láttam hírdetésben egy '94-es Buick Park Avenue-t, ami a Bonnihoz műszakilag elég közel áll tudtommal. Ami még szóba jöhetne, néhány Chrysler LHS ill. New Yorker, szintén '94 körüli évjáratból. Ezek között van több olyan, ami szerintem nem kereskedőnél van, hanem magánszemély hírdeti. Ezekhez van legjobban bizodalmam. A Visionok, Concordok és néhány Intrepid nagy része úgy láttam, hogy kereskedőnél áll, amennyire ez a hírdetésekből kiderül.

 

Mint kuriúzum, van egy Ford Thunderbird a '90-es évek elejéről, és egy Mercury Cougar ami '96 körüli.  Mind kettő 3.8-as V6-os. Láttam még egy Chevy Caprice-t, ami V8-as, de az az autó nekem egy kicsit nem tetszik, jobban örülnék egy hasonló évjáratú Impalának, de azt sajnos nem láttam.

 

Kb. ez a felhozatal, amit net-es hírdetésekben láttam, mi a véleményed az említett autókról? 

Előzmény: BoRó (111)