freyya Creative Commons License 2004.07.23 0 0 140

Ultrahanggal ez egyébként nem mindig látszik, eredetileg csövet is akartak velem nyeletni, aztán mondták, hogy mázlim van, mert vékony testalkatú vagyok, sehol egy deka zsír a belső szerveimen, ezért nagyon szépen látszik minden az ultrahangon. De mondták, hogy ez nagyon ritka.

A kórházi dokitól - anyám rögtön szakorvoshoz vitt - egy Zantac nevű gyógyszert kaptam, ami csak a savtermelődést szabályozza, és állandóan szedni kell, egy hónapig szedtem is, aztán elfogyott, elmentem felíratni a körzetihez, ő kérdezte, mi a francért akarok én ilyen fiatalon életem végéig mérgeket nyelni, mikor ez a betegség véglegesen is gyógyítható.

A Controloc egyébként nem hat azonnal, nem szabad megijedni. Az első hónapban szinte nem is csökkentek a tüneteim, már teljesen kétségbe voltam esve, a második doboznál kezdtem rendbe jönni. Ráadásul mikor abbahagytam, kb. három napig szarabb volt mint valaha. Azt hittem, hiába volt az egész. Gondolom a gyomromnak magára kellett találnia, meg belőnie a savtermelést külső segítség nélkül, mert utána egyik napról a másikra minden ok lett, és azóta is az.

Előzmény: freyya (139)