marczy__ Creative Commons License 2004.07.21 0 0 11

Azért nem írnám le cselgáncsban sem az Antit, se az Ungvári Mikit. Nem rakok a nyakukba mázsás súlyokat, de EGY érem (nem feltétlenül arany) szerintem reális - persze nem dőlök a kardomba, ha nem jön össze.

Bodrogiról annyit, hogy az időfutamon igenis van esélye odaérni a dobogóra, hiszen pl. az Erős László (Armstrong...) el sem indul! Reális elvárás: hat közé jutás.

Boxban tényleg nem nekünk áll a zászló - reális elvárás: nyolc közé jutás, de ha valaki kifog egy jó szériát, megcsípheti az érmet is.

Súlyemelésben egy érmet várok. Kérdés, Likerecz mire lesz képes a rengeteg sérülése után.

Risztov: dobogó, talán két számban is. Az arany nem neki áll, de...

Cseh: 2 érem, de jó előérzetem van vele kapcsolatban...

Kézilaszti: a lányok végre odaérhetnek az őket megillető helyre. Apám elég jó kapcsolatot ápol Mocsaival. A fiúktól a reális elvárás a hat közé jutás, ennél lehet jobb, de a dobogó bravúr lenne.

Vízilabda: két érem, legalább az egyik arany!

Öttusa: Vörös Zsuzsa révbe érhet, és Athénban is elneveznek róla egy teret :-))) Persze sok múlik a lovagláson. A fiúknál bármi lehet, az is, hogy valakinek minden bejön, az is, hogy a hat közé sem jutnak.

Vívás: 1-3 érem, talán egy arany. Nehéz megtippelni, benne van a betli is a pakliban, de az is, hogy mindent viszünk. Nagyon kiegyenlített a mezőny.

Kajak-kenu: a partizánhadosztályban (NATASA [+ Kovács Kati]) nagyon bízom. A fiúknál megint nem lehet tudni, a kajak négyesben mindkét nemtől szintén sokat várok. Meg még legalább egy érmet a fiúktól (a kajak négyesen kívül). Aranyérmek száma: legalább 3. Nagyon remélem, hogy a tót-magyar vegyesválogatott is csak második lesz a kajak négyesben!!!

Birkó: 1-3 érem, ha valaki elkapja a fonalat, nehéz lesz megverni, de elég nagy lutri a sorsolás.

Atlétika: legalább egy érem, lehetőleg arany. Elsősorban Annusban bízom. Ha Szúnyog összeszedi magát, a diszkoszvetés sem lesz lefutott meccs.

 

Ez annyi mint 20 érem, a középértékekkel számolva. A birkónál kicsit talán túl optimista vagyok, de más sportágakban visszafogottabban jósolok. (pl. Bodrogi nincs benne a 20-ban)

Aranyérmek száma: 8-9 (kézilabda 1, vízilabda 1, öttusa 1, vívás 1, kajak-kenu 3, atlétika talán 1 + EGY MEGLEPETÉS :-))))