deliriousnomad Creative Commons License 2004.07.20 0 0 194

Jujjujjujjujj!

"Hughes még mindig a DP-s múltjából él miközben bevallottan nem szereti a hard rockot és igazán nem csinált semmi extrát a DP óta."

"Ráadásul hallottam borzasztóan énekelni a Sabbath-ban, ezért is rúgta ki Iommy."

1.) Emlékezetem szerint sosem mondott olyat, hogy nem szereti a hard rockot, habár köztudottan nagy soul/funk rajongó, amiben az adottságait, előképzettségét tekintve semmi meglepő nincs. Ha pedig mégsem szereti, akkor meg ahhoz képest elég jó kis hard rock lemezeket csinált az elmúlt évtizedben... :P

2.) Csak néhány (!!!) extra, amit a DP óta csinált, és ha ezeket ismered, aligha mondhatod, hogy a DP-s múltjából él: Hughes/Thrall lemez, Seventh Star (amin EGYÁLTALÁN nem énekelt borzasztóan, és tudomásom szerint nem Iommi rúgta ki, hanem a turné közben szállt ki saját elhatározásból, mert ráment valami a hangszálaira és amúgy sem érezte magát odaillőnek), John Norum - Face The Truth, akármelyik (!!!) '90-es években született szólólemeze, Voodoo Hill, Hughes Turner Project lemezek. Ha nem ismernéd ezek valamelyikét, érdemes megpróbálkozni velük.

3.) Koncerteken miért csoda, hogy Purple nótákat is játszik? Meg is lincselnék, ha nem játszana. Egyébként pedig inkább azokra koncentrál, amikhez neki is köze volt. Miért ne játszhatná ezeket? Ugyanúgy részei az ő múltjának is, mint Blackmore-énak.

 

Csak ennyit akartam, a Blackmore's Night koncerten amúgy nem voltam, így arról nem is tudok véleményt mondani.

Előzmény: rjdrain (191)