alexclassic Creative Commons License 2004.07.20 0 0 1220

Kedves vircsi!

 

Nos, nem probléma ha véded őket, de jobb ha utánanéznek (és te is) a dolognak:

 

1. Ha én a praktiker-nél veszek bármilyen terméket, a garanciát NEM KÖTHETI egyetlen céghez sem, mert TÖRVÉNYTELEN. Max kikötheti mint bármilyen más terméknél sokan (és ott jogosan) teszik, hogy KÉPESÍTETT szervíz beszerelése esetén érvényes kell legyen a garancia. Ezügyben ajánlom a www.fogyasztovedelem.com honlapot, ott erre ha gondolod hivatalos választ is adnak.

 

2. Hivatalos szervíz szerelte a klímát, de ráadásul azért szakemberként Te is tudod, hogy a beltéri légterelők (mint Te is írtad) gyári hibásak voltak. Nos, nekem egy ilyenem van, és kikérem magamnak hogy akár 50 forintot is adjak érte. Megpróbálom a héten személyesen intézni, ha kell beküldöm FVF vizsgálatra, és akkor mindenkinek majd precedens alapon INGYEN, természetesen garanciaidőn túl is, miután van olyan hogy szavatosság, ki kell cserélniük (gondolom nem mosolyogva) ezeket a műanyag marhaságokat.

 

3. "Ha nem tetszik bármelyiknek a stílusa,modora,szeme szine,beszólsz a diszpécsernek,elmondod mi a bánatod és ő megpróbál segíteni neked,megadja egy másik szerelő telefonszámát."  NO NEM! Nem nekem kell telefonálgatnom azt hiszem, mert ha ő 6x egymásután kiküld nekem hasonló embereket az nekem 6 nap szabadság, 6 telefonhívás, 6 idegeskedés.... Nem hiszem, hogy ez a normális piaci magatartás.

 

4. Az ügyflészolgálat mint itt többen azóta írták a cég legfontosabb látható része. Ha valaki ezt "ügyfélelhárító" szolgálatnak használja, az magát a céget minősíti. És igen, ha ez így folytatódik, mindent meg fogok tenni, hogy importőtri, disztribúciós feladatokat NE tudjon csinálni. Bocs, de azt hiszem 8 éves kereskedelmi tapasztalattal ezt meg tudom ítélni.

 

5.  Én elfogadom, hogy a szakmádban jó munkákat végzel, nem vonom kétségbe, de ha a saját image-edet őrizni akarod, először tájékozódj a törvényekről, majd csak olyan cég mellett állj ki, aki megérdemli. Természetesen ha te "többek között" belőlük is élsz az egy más nézőpont, akkor viszont kérlek ne adj "független" szakértőként választ.

 

Remélem nem voltam túl hosszú, de a korrektség az első.

Előzmény: viricsi (1202)