töky11 Creative Commons License 2004.07.19 0 0 1196

T Viricsi!

Bocs lehet hogy rosszul fogalmaztam. ammonium hidroxiddal (ammonia 25%)-al dolgozunk! Nem a klimánk ammoniás hanem a levegőnk amit hűteni kell! Sima lg 7kw klima dolgozik 3db.Ez sima klima! csak az ammonia és a kondenzvíz nem igazán használ a rézcsőnek ugyanis néha szép zöld víz folyik ki a kondenzcsőből!

 

Mondjuk multinál dolgozok és nem igazán érdekli a 2 évenkénti csere. Eddig még egy se birta tovább.

 

Akkor reménykedem hogy az én klimám nem lesz rossz. túl sokba került ahoz. Csak sajnos a gari a megvételtöl ketyeg és nem az üzembehelyezéstöl!

 

A szakszervizes kolega mondta hogy megszünt a funai már sehol se lehet kapni. Ezek eredeti japan gyártmány és nem a kinai mint mostanság minden. Én nagyon ockodok a kinai termékektöl de az olcso munkaerő+gyártási kölcség vonza a multikat.

 

Azt irtad hogy az r22 nem lehet semmivel se helyettesíteni! Én szeretném hogy még legalább 15 évig elmenjen a klima!

Itt a cégnél lehet legjobban tesztelni a klimákat! Van samsung, lg, no name pár db. Ezek közül bizony a funai messze veri a többit. lg is. Itt nincs karbantartás csak ha megáll akkor szerelik meg. A szüröt is én szoktam évenként ha eszemejut megmosni. Ha már alig jön a levegö belolle!

 

Kölönben a Panasonik az tényleg ennyire jo vagy csak márkahűség miadt vetették meg velem? Itt a lakoparkba majdnem mindenkinek ilyen van csak új gázas.

az enyém cs-sc12bkp 3,55ös.

 

Ja és még valami! Teljes ventillátor erövel 11-13fokos levegöt fuj ki! Mivel nincs digitális hőméröm csak manuális. közel pontos.

Nem sok ez a 11-13fok?

 

Ja és esetleg az auto üzemmodrol ha valakinek hasonló gépe van mint nekem akkor irjon rola!

Előre is kösz mindenkinek !  

Előzmény: viricsi (1195)