viricsi Creative Commons License 2004.07.19 0 0 156

Kedves kerusz !

 

Megszólitásommal ismét írásra késztetsz.

Szivesen olvasnám,mely érveim nem voltak helytállóak.

 Egyetértünk,a reptéren valóban nem a legjobban mennek a dolgok.A 99-es hozzászólásomban ezt írtam:

"Szerintem hatalmas hiba,hogy a vezetés nem azt az információt kapja,amit kellene,hanem azt amit hallani szeretne.Mi itt alul,szinte semmit nem látunk a perspektivákból,ha egyáltalán van valami tartós perspektiva.Mi azt látjuk(legalábbis én)hogy egyre nagyobb adminisztrativ,szervezői réteg épül tényleges mukát végzőkre.

A kommunikáció szerintem siralmas,jó példa erre pont ez a topic,aminek alapesetben a BA Rt. honlapján kellene futnia és elemezni,hasznosítani kellene az ott megjelenő témákat.Kiváncsi vagyok,vajon a cég kommunikációs menedzsmentje tud e erről a lapról,illetve ha tud,mikor,hogyan próbál reagálni az ott leírtakra.Jó lenne,ha reptér menedzsmenje és végrehajtó állománya szimbiózisban tudna egymással együttműködni."

Olyan dolgokról,amit a szolgáltatásokkal kapcsolatban írsz,nem tudok és nem is akarok okos lenni.A taxi,a közlekedés,a gyorsvasút  azt hiszem nem a reptér üzemeltetőinek feladata,hiába érinti súlyosan a reptér működését.Szerintem egyáltalán nem kritikán aluli a reptéri szolgáltatások minősége.Az,hogy te mit vársz el ettől a reptértől az egy más kérdés.

Az egyes terminálról.Nézd vissza a kronológiát.A terminál le volt állítva,egyes részei más funkciókat kaptak.A fapadosok megjelenésével a terminál egy kisebb részét alkalmassá tették néhány gép fogadására.Idén viszont mint látható gombamódra elszaporodtak a olcsó légitársaságok,ez már meghaladhatja a terminál mostani kapacitását.

A jobb lett volna hallgatnom című mondatról csak annyit,Ha nem szólalok meg akkor valószínűleg tovább torzul az a kép,amit a reptér működéséről,üzemeltetéséről összeraktok.Bár nem az én dolgom lenne,de visszakérdezek,ha engem,egyszerű melóst,nem érdekelne a reptér,ill.az arról kialakított vélemények,akkor szerinted én itt leveleznék veled?Meg sem találtam volna a topicot.

A meggyőződés és az eltérő vélemény illusztrálására egy azt hiszem mindenki számára érthető közlekedési példa:Meggyőződésem az,hogy a KRESZ szabályait be kell tartani,de az a véleményem hogy ha betartod,a világ mazsolájának fognak tartani és jelentős fennakadást fogsz okozni a város közlekedésében.

Valószínüleg nem én fogom előtted megvilágitani a cégvezetés múlhatatlan érdemeit sem.Amit írtam,nem lojális alkalmazottként,hanem magánemberként(aki persze a reptéren dolgozik)írtam.Igaz viszont hogy szem előtt tartottam a régi mondást,miszerint:Ahol eszünk,oda nem sz.runk.

Üdvözlettel: viricsi

 

Ui:Nem tudom hogy lehet e a teraszról fényképezni.

Előzmény: kerusz (151)