IL-96 Creative Commons License 2004.07.17 0 0 143

Egy ilyen vállalati buli a cégkultura emelése jegyében nem elítélendő. Ám ismerve a jelenlegi ferihegyi állapotokat, a cégkultúra emeléséhez nem feltétlenül ez lenne az első lépcső....főleg nem úgy ahogy ez a hozzászólásokból kisejlik, azaz a hithű barátokhoz guritani pár milkát. Sokkal inkább a megfelelő munkakörülmények megteremtése, megfelelő bérezés, mindenki számára értehtő vállalati stratégia az ami a kezdethez szükséges lenne. És akkor pl nem volnának olyan emberkék sem akik azt sem tudják hogy állami, vagy nem állami cégnél dolgoznak.

A repölőtér véleményem szerint egy nagy összefogás bázisát kell képezze az állami szervek, HC, BA Rt valamint a légitársaságok között, azért hogy az utas/áru részére a lehető legjobb minőségű szolgáltatás biztosított legyen. Ez főként a reptér üzemeltetőjének a felelőssége.

Nálunk a légiutasokat még kirabolhatja a Louis Kft ha éppen szomjasak vagy éhesek, nem tudnak Aspirint vásárolni a reptéren, sem pedig e-mailt küldeni és még lehet folytatni. A légitársaságok pedig gyakran szembekerülnek az állóhelyproblémákkal.....