Heading370 Creative Commons License 2004.07.17 0 0 138

Ex-LRI-skent örömmel olvasom, hogy a BA Rt dolgozoinak az ökörsült kemenysege okoz manapsag komoly problemakat!

 

Az alabb elemzesre került rendezveny ügyebe nem kivannek beleszolni, ennel a problemanal, ha ugy tetszik sokkal "pitianerebb" esetröl szeretnek szot ejteni, melyet a mult heten, az 1. terminalra törtenö erkezes utan tapasztaltam.

Mar regebben örömmel tapasztaltam, hogy hosszu evek bosszankodasa utan a BA Rt kepesnek bizonyult a repteri illetek fejeben ingyenes csomagszallito kocsik üzembe helyezesere. A mar megszokott varakozas (na jo ezuttal kifejezetten rövid volt a 25 perc, az altalam nem egyszer tapasztalt 35-40 perchez kepest, tudom,tudom, nincs eleg rakodo, meg csomagszallito traktor...) közben többen gondoltak ugy hogy megkaparintanak egyet, az ahitott eszközböl. Persze a helysegben egy darab kocsi sem volt. Sebaj gondoltuk, majd cipekedünk es talan kierve talalunk. Egyszercsak egy furfangos (magyar) bacsikara lettünk figyelmesek, aki vidaman tolt egy kocsit maga elött. Fennhangon, büszken ujsagolta, hogy "ott kinnt a fotocellas ajton tul" van meg nehany belöle. Nosza mi sem kellett a nepnek, todult is ki mindenki a NYITOTT fotocellas ajton, ami nem is csukodott be utana sem. Kocsit termeszetesen senki nem talalt, az elelmesebbje a parkolobol halaszott össze nehanyat. De nem is ez a lenyeg. a legerdekesebb fordulat ezutan következett: latvan hogy az ajto nem müködik, a kinnt varakozo rokonok baratok, es a mutatoujjukon slusszkulcsot pörgetö, taxibitte szavakat susogo rejtelyes alakok is elkezdtek befele szivarogni,  es nehany perc mulva vidaman keveredett utas es nem utas a csomagkiado helysegben, ami egy idö utan kezdett szükösnek bizonyulni. Bizonyara sokan örültek a segitö kezeknek, arra csak a legbizalmatlanabb embertarsak gondoltak, hogy milyen jo lenne, ha mindenki csak a sajat poggyaszaval tavozna... Mindez termeszetesen a jelen levö es nemileg unatkozo benyomast keltö lost and found-os hölgy es a kinti varoban jelen levö többi repteri alkalmazott szame lattara jatszodott le. Szoval eddig a kisse hosszura sikeredett törtenet.

 

Ja es nem akarok 3color neveben szolni, biztos vagyok benne hogy hamarosan reagalni fog, de remelem az idegen nyelven törtenö kommunikaciot csak viccböl irtad! Egy nemzetközi repteren szerinted nem varhato el az összes ott dolgozotol, (beleertve az öröket, rendöröket, takarito nenit) hogy kepes legyen idegen nyelven kommunikalni?

Előzmény: viricsi (136)