hellcat43 Creative Commons License 2004.07.16 0 0 135

Április 24-től Fórika Ibolya lett a Budapest Airport Rt. kommunikációs igazgatója és a társaság szóvivője.

Fórika Ibolya 1995-ben, a General Electric Lighting TUNGSRAM vállalatnál technológiai pénzügyi asszisztensként kezdte pályafutását. 1996-ban váltott a General Electric Capital/Budapest Bankhoz, ahol emberi erőforrás asszisztensként dolgozott. 1998. februárjától a General Electric Capital Budapest Bank kommunikációs menedzsereként tevékenykedett, ahol belső és külső kommunikációs feladatokat menedzselt. Részt vett a stratégia és éves célkitűzések bankszintű kommunikációs folyamatának működtetésében, tréningeket tartott középvezetőknek, szerkesztette a bank belső újságját, kiadta az új belépők kézikönyvét, koordinálta a banki éves jelentés kiadását, irányította a közösségi munka és jószolgálati tevékenység kommunikációs aktivitását.

1999-ben szerzett menedzsment szakon B.A. diplomát Budapesten, az Open University Business School-EUROCONTACT intézményében. 2003-ban elvégezte a Népszabadság Oktatási Központ, marketing és reklámmenedzser tanfolyamát. Kinevezése előtt, 2004. márciusától a Budapest Airport Rt. PR és média osztályvezetőjeként dolgozott.

Az új vezető kinevezésével a Budapest Airport Rt. új kommunikációs tevékenységet vezet be annak érdekében, hogy a társaság szembe nézhessen a hazánk EU-tagságából adódó új kihívásokkal. A társaság célja a kiszélesedő versenypiac elvárásait teljesítő külső és belső kommunikációs stratégia, valamint rendszer megteremtése és sikeres üzemeltetése. “Különösen fontosnak tarjuk a belső, vállalati kommunikációs hálózatok és tartalmak megújítását. Ezek közé tartoznak a munkavállalói és menedzsmenti véleménycsere formai feltételeinek javítása, a tartalmi párbeszéd kiszélesítésének fórumai” – fogalmazott Fórika Ibolya. A menedzsment tervei szerint a megújuló kommunikációval eredményesebben vehetnek részt, a nem utolsó sorban kommunikációs és marketing eszközökkel és technikákkal vívott európai versenypiaci küzdelemben.

Az új igazgató kinevezésével egy időben, Pető György, korábbi szóvivő távozott a vállalattól.

 

Nekem különben az a bajom, hogy a hárskuti-pető ügyben senki sem tiszta, már ami Mr. Pető áldásos tevékenységét illeti. Bár utóbbit csak akkor lenne tisztes dolog firtatni, ha az elődje, egy bizonyos Mr. péterffy gábor pénzkezelési szokásait is kivizsgálnák egy füst alatt, de hát ő már megúszta, és most a Vízműveknél tölti be ugyanazt az állást, mint korábban az LRI-nél és előtte a Malévnél. Csodagyerek. Nem hord nadrágot tartó nélkül. Vajon a vizeseknél is lop, vagy ott ez bonyolultabb?

Amúgy a 17 milkós rongyrázástól nekem is hányingerem lenne, ha nem állna itt az asztalon a kedvenc söröskorsóm, természetesen sörrel tele. Jobb mint a dedalon, és tele van B vitaminnal.

 

Előzmény: trikó (119)