fz Creative Commons License 2004.07.16 0 0 9

Egy másik fórumba ezt írtam korábban, de ide illik.

 

"Most, hogy közeledik a megnyitó, talán időszerű a kérdés:

1. Hány arannyat nyerünk?

2. Milyen szerepléssel lennél elégedett?

3. Kik a legnagyobb esélyeseink?

4. Kik okoznak pozitív meglepetést?

5. Kik okoznak csalódást?

6. Mi a "reális" szereplésünk?

7. Mely sportágak/versenyszámok érdekelnek a legjobban?

 

1. Mivel optimista vagyok, azt mondom nyolcat.

2. Én 7 arany 7 ezüst, 7 bronz környékén már elégedett leszek, sajnos Szöul óta a helyzet lassan romlik, és valahogy most nagyon kevés az igazán nagy esélyes.

3. Janics Natasa egyesben, Janics Kováccsal párosban (de azért az 1 óra pihenés nem biztos, hogy elég lesz Natasának), női kajak négyes, Vereczkei, Annus Adrián, Vörös Zsuzsa, Kolonics párosban, férfi vizilabda, női vizilabda, női kézilabda, női párbajtőr csapat, Balogh Gábor, Horváth diszkoszvetésben, kard csapat. A többi, Cseh, Risztov, sportlövők, más vívószámok, birkózás, női súlyemelés stb csak hatalmas meglepetés esetén hozhatnak aranyat.

4. Én a női vizilabda válogatottra tippelek, mint pozitív meglepetésre, és valami azt súgja, hogy esetleg Cseh Laci megverjeti a fenomént.

5. A férfi vizilabda válogatott túl régóta van a csúcson, bár ne lenne igazam, de szerintem most nem fognak nyerni.

6. A romló anyagi lehetőségek, a kis bázis és sok más okból a realitás valahol a 4-5 arany körül van. Sajnos. De csalódott leszek, ha "csak" ennyi jön össze.

7. Ahol magyar esély van, ahol nincs magyar induló, nem is érdekel. A kajak kenu, vizilabda mindkét nem, kézilabda mindkét nem a többi versenyszámnál is jobban érdekel."