Utas2 Creative Commons License 2004.07.15 0 0 114

Kedves viricsi,

 

Állami vállalatnál ilyenfajta rendzvénynek NINCS helye. A Budapest Bank a GE tulajdonában levő magáncég, ott arra költik a pénzt, amire a tulajdonosok nem sajnálják, de ez az állami szférában más erkölcsi kívánalmak szerint kell(ene), hogy történjen. Mint ahogy abban az országban, ahol jelenleg élek, ez így is van.

 

- A nyilvános pályázatra mindösszesen két cég, a Gundel és az új kommunikációs igazgatótok által megnevezett (jóval kisebb és jelentéktelenebb) cég tett ajánlatot.

 

- Ha jól tudom, és eddigi reptérbejárásaim (volt néhány) emlékei nem csalnak, akkor igenis van a Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtér néhány négyzetkilométeres területén a rendezvény megfelelő lebonyolítására alkalmas létesítmény. A probléma ezekkel csupán az, hogy nem a BB gazdasági érdekszférájának megfelelő lett volna egy ilyen irányú vezérigazgatói döntés.

 

- A rendezvényen részt vevők előzetes létszámát a meghívók igénylése alapján fel lehet(ett volna) mérni, ezt minden valamirevaló rendezvényszervező tudja. Illetve láthatólag azok nem, akiknek nincs ilyen irányú tapasztalatuk és láthatólag pont a BA Rt-nél vannak kommunikációs és rendezvényszervezői állásban.

 

- A hölgyike (megnyilvánulása és tett nyilatkozatai alapján ez még egy igen udvarias kifejezés vele kapcsolatban) épp az imént az Este c. műsorban zavarodott bele mondanivalójába arról, hogy vajon most túlságosan nyereséges cég-e a BA Rt. vagy pedig nem eléggé az, ezért rúgnak ki közületek néhányat a közeljövőben. Egyébként fingja sem volt (bocsánat) arról, hogy az állami vállalatok közpénzből gazdálkodnak és az adatvédelmi biztos egy hónappal ezelőtti állásfoglalása, valamint az un. adatvédelmi törvény rendelkezései nem teszik lehetővé az üzleti titokra való hivatkozást.

 

- Ibolykának a TV-ben tett megnyilvánulása valami hihetetlen szervilis (jó fiatal a leányzó, jó korán kezdte) magatartást tükrözött beosztása, széke és szeretett vezérigazgatója irányába. Hánynom kell ettől, pedig nem is szeretem a nyúlgerincet.

 

Én inkább úgy látom, hogy a gerinc hiánycikk arra felétek, Ibolykának elkelne legalább egy belőle.

 

Remélem, hogy Pető nem hagyja magát és jól odab...sz az asztalra, hogy ez a fiatal kis nyikhaj leányzó megtanuljon legalább egyet a tízparancsolatból: NE HAZUDJ!

 

Ugye azt nem kell magyaráznom, hogy a fentiek nem neked szólnak? Csak a félreértések elkerülése végett.

 

 

 

Előzmény: viricsi (112)