viricsi Creative Commons License 2004.07.15 0 0 112

Kedves Utas2!

 

Ha megengeded,néhány mondatot hozzátennék a BA bulihoz.

Rögtön az elején leírom,hogy jómagam reptéri dolgozó vagyok,de a fenti rendezvényre nem mentem el,többek közt az elbocsájtott dolgozókra gondolva.

Engem is rendkívül zavart a meghívó hangneme.Minden nagyon heppi,vagyunk akkora urak,hogy nekünk a Gundel terít(miközben odabent a munkahelyi büfék egy része megszünt) és zománcozott nyúlgerinc nélkül sz.rt sem ér egy hű de nagyon jó buli.Furcsa módon ez a nagyon (mű)vidám hangulat a HIT vidám vasárnapjára emlékeztetett.A lényeg nekem ehhez semmi kedvem nem volt.

De!

Védelmembe kell vennem(néhány dologban) a rendezvény szervezőit.

Ennek a rendezvénynek a szervezésére ajánlati felhívás jelent meg a Népszabadság 2004.március 3.szerda-i számának 12.oldalán,nekem legalábbis ez a szám van a birtokomban.Tehát nyílvános pályázat volt lebonyolításra.

Az egyes terminál alkalmatlan ekkora rendezvény lebonyolítására,ezt az előző vezér,Hidvégi úr híres-hirhedt karácsonyi ökörsütéses bulija fényesen bizonyította.Akkor a rendezők arra számítottak,hogy csak kevesen fognak elmenni a rendezvényre.Nem így volt,volt is akkora zsúfoltság,hogy ott nem tudta jól érezni magát az ember.

A mostani vezetés,lehet hogy nem akarta elkövetni ugyanezt a hibát.

A HIT csarnoka közel is van a reptérhez és megfelelően nagy is.

Szerintem nagyon is helyénvaló dolog az,ha a munkáltató bulit szervez a dolgozóinak.Na persze nem ilyenkor,ilyen események után.

 

Üdvözlettel: viricsi