HTT Creative Commons License 2004.07.15 0 0 32

Halihó

 

"Az AndD egészen biztos, hogy egyirányúban nem tolatna vissza a szabálytalankodó tulok elől, tehát Te szerinted az ilyen önkéntesrendőr, most meg azt mondod, hogy üdítő arc???"

 

" Az arnyalatnyi kulonbseget megsem latod. AndD nem kozossegi erdekeket vedve tolja ki az egyiranyuba szembol behajtot, hanem az Őt akadalyozotol szabadul a maga modjan. Nem nevel es nem rendszabalyoz. "

Erről beszéltem az előbb. Nem célja a nevelés valóban, de annak tudatában cselekszik, hogy ő maga szabályos, a másik meg nem.

 

" Valami ilyesmi jarhat a fejeben: "Utamban volt a budos parasztja azt kesz. Kurv&nyjat!" vagy. "Szorakozol velem bazge! Szembehajasz?" "

Hihihi .... tényleg ez járhat a fejében .... kiráááááááááááááááály :))))))))))))))))))

 

" Kulonben is. AndD ilyenkor felrehuzodik csak ezt itt sohasem fogja elarulni. :)))  "

Ebben ne higgy, mert meglepődsz, ha egyszer szembemész vele :))))

 

" Most nezzuk a Te esetedet. Azon vacillasz ilyen esetben, ha elengeded a tulkot akkor felelosseggel tartozol, hogyha az utana elut egy gyalogost "

Dehogy vacilálok!!! Eszembe se jut más, csak az, hogy "nekem van elsőbbségem". Ennyi. Az, hogy napokon keresztül beszéltünk erről, az adott csak alkalmat arra, hogy elgondolkodjak, hogy vajon milyen okok is támasztják alá a cselekedetemet. De ott ilyenek fel sem merülnek :))

 

" A jog szerint ez allatsag (ezt most nem azert mondom, hogy megbantsalak, hanem hangsulyozni akarom a dolog jogilag banalis voltat) es betartasz neki "

Ezt érted valahogy nehezen meg!! Nem tartok be!!! Érvényesítem a jogaimat.

 

" Gondolom most hulyenek nezel, de ez egyaltalan nem szamit "

Nem teszem, ha tenném, nem vitatkoznék :o

 

" Az allasfoglalas ugyis megmondja majd a BRFK allaspontjat errol a kerdesrol es aszerint majd elvalik, hogy jo-e amit teszel v. nem jo. "

Félek tőle, hogy egy banális választ fogsz kapni, mert úgy gondolom, hogy annyira egyértelmű a helyzet, hogy valami ilyesmit tudok elképzelni: Ember! Normális Maga, hogy ilyen hülyeséget kérdez? Természetes, hogy a szabálytalanul haladónak kell visszatolatni! :)))

 

Teo >

Előzmény: Tvnet_Sanya (27)