ZöPö Creative Commons License 2004.07.14 0 0 45

Huhh... Most jöttem meg. Röpke két óra alatt sikerült elintézni, hogy ne legyek jogviszonyban az OTP-vel. Nyomtatvány volt ugyan egy órás várakozás után, viszont kiderült, hogy a rendszerükben más a személyi igazolványom száma, mint amit az orruk alá dugtam. Közöltem velük, hogy ez engem nem érdekel, mert egyrészt nem az ő rendszerük határozza meg az én személyi igazolványom számát, hanem  a Belügyminisztérium Igazgatásrendészeti Osztálya, vagyis az a hiteles, ami az én kezemben van, hogy ezt a személyit én már tavaly decemberben két különböző fiókukban kétszer bemutattam nekik adategyeztetés céljából, és különben is 2003. március 3-án kaptam, akkor kicsit visszavettek. Odaadták a maradék pénzt és a kamatokat és papírt kaptam róla, hogy elváltunk ágytól-asztaltól.

Közben egy pasasnak beszorult a kártyája a bank belső ügyfélterében lévő automatába. Odament az "ügyfélszolgálat, információ" feliratú pulthoz segítséget kérni. "Én ezen nem tudok segíteni, ez nem az én dolgom" - közölte vele a dagadt és kancsal OTP-alkalmazott nyanya, majd felkínálta neki, hogy letiltja a pasas kártyáját. Hogy világos legyen: az ügyfél pénzéért letiltja azt a kártyát, ami ott van náluk a bankban.

Na, ebből elég volt, akkor lássam őket, amikor a hátam közepét!

Előzmény: ZöPö (41)