billboy Creative Commons License 2004.07.14 0 0 111

Gyuri és Györgyi kollegák voltak egy gyárban. Gyuri műszakiként , Györgyi pedig külkereskedőként dolgozott. Gyuri 3 gyermekes, tinédzser korban  kötött házasságában szenvedett, Györgyinek is volt egy gyermeke, férjével együtt.

 

Hogy- hogynem összeszűrték a levet, eléggé óvatlanul, többször lebuktak a többi kollega előtt, volt, hogy a konyhában meztelen felsővel ült Györgyi és Gyuri teljesen belefeledkezett, amikor rájuk nyitottak, illetve az irodában csókolózni, stb. látták őket, illetve az utcán is kéz a kézben sétálgattak. Telt múlt az idő, a pletyka terjedt a gyárban, míg egyszer megjelent Györgyi férje, és kiverte a balkét. Gyurit és Györgyit is megfenyegette, volt ciki rendesen.... Első blikkre Gyuri összepakolt otthon és elköltözött, munkáját egyre hanyagolta, napról napra fogyott bele a titklt kapcsolatba. Györgyi persze nem kímélte, megkérte magának, ami "járt". Ő nem hagyhatta ott a férjét, hiszen ott volt a kislány is, ami csak bonyolította a helyzetet.

 

Bónusznak még Gyuri felesége is megjelent a gyárban, keresve férjét, illetve tájékoztatva az igazgatót, akivel néha-néha találkoztak családaikon keresztül, a kialakult helyzetről. Mindenki őt sajnálta.

 

Végül a szerelmes pár nem bírta cérnával a munkahelyi súgást-búgást, és kiléptek. Nem sokkal később a távolság és a meglévő korábbi kötöttségek erősebbnek bizonyultak, és szakítottak.