billboy Creative Commons License 2004.07.12 0 0 93

Íme egy másik ( velem ) megtörtént újabb eset:

 

Egy haverommal egyszer elmentünk mulatni az éjszakába, s velünk volt két csaj is. Az egyik Péter barátom aktuális barátnője, a másik Gabi, pedig csoporttársnője az egyetemen. Ők korábban le- le feküdtek egymással, mintegy haveri alapon, de sem nem alkottak egy párt, sem szerelem nem volt köztük.

Telt múlt az este, egyre fokozódó hangulattal, amit az elfogyasztott alkohol is segített. Nem részletezvén a dolgot végül úgy alakult, hogy Péter barátom hazament az aktuális barátnőjével, Gabi pedig nálam aludt. Valamikor hajnalban arra ébredtem, hogy szeretkezünk... Aztán másnap is együtt lógtunk négyesben, ami után nem találkoztunk vagy másfél hónapig.

Egyszer csöngött a telefon, Péter volt az, hogy képzeljem, Gabi terhes, és meg akarja tartani a gyereket!  Na több se kelltt, mindjárt összefutottunk, hiszen terhes, de hogy ki az apja a gyereknek, azt nem tudta. Jó barátként mindjárt kölcsönösen felajánlottuk egymásnak, hogy leszünk a gyermek keresztapja, ha a másik az apa.

Na jó, de ki az apa? Találkoztam Gabival is, egész délután beszélgettünk. Kérdeztem, hogy neki mindegy, melyikünktől van a gyerek, meg hogy nem volt szerelem, valószinűleg hosszútávú kapcsolatnak esélye sincs, stb. Minden szó hiába volt. Neki teljesen mindegy kié a gyerek, bármelyikünktől is van elfogadja, mint férfit akitől gyereke lehet az életben! Nesze neked!!! Két hónapos szüntelen ivászat vette kezdetét. Nem fokozom, de egész érdekesen oldódott meg a helyzetünk:

 

Gabit elvette feleségül egy srác, aki apja lett a gyermeknek, mert mint kiderült Ő is az aktív kandúrok közé tartozott a fogantatás idejében.

Így sem apa, sem keresztapa nem lett a haverom sem és én sem.