viricsi Creative Commons License 2004.07.12 0 0 1159

Kedves Windy12

 

Az általad leírtakkal teljes mértékben egyetértek.Igen,mint a te képeid mutatják,így kell ezt csinálni.Cskhogy a lakótelepi emberek ezt nem nagyon szeretnék megfizetni.Marad az én képem általi verzió és bizony nagyon sokan bevállalják ezt a fajta szerelést.Mint írtam,én nem,ezért nincs is hozzá felszerelésem,nem is akarok ilyen szereléseket végezni.(Már válogat is a melók között a szaki!)Tudod sokszor eszembe jut,mi van ha egyszer lekéredszkedik a kezemből a bákó és egy autó,vagy netán valaki alatta van.Na erre valóban nincs pénzem.Ennyit egyetlen munka sem ér.

 

Flag-röl:

Emlékeztetnélek a Flag által 2004.március 22-én datált körlevél 5.pontjára az elvárható gondosságról,valamint 13. pontjára az együttműködés irott és iratlan szabályainak betartásáról.Amit a lamellákról az valóban igaz volt tavaly és ha minden igaz a török beszállító és a magyar vám miatt késett az alkatrész,de megkaptuk.Szerintem egy ilyen piaci felfutás mellett,egy ilyen mennyiségű tömeges meghibásodás esetén elfogadható,hogy némi zökkenővel indul az alkatrész ellátás.Nem tudom,hogy neked mi a véleményed,de nekem semmi bajom nincs a Flaggel.

 

A végére ismét egy kép,ez már saját(csak a kép nem a munka)

Ez a kedvenc helyem,ez egy klímatechnikai állatorvosi ló,amin az összes elkövethető hiba el lett követve. A beltériről csak egy képet küldök,mert a többi sértené az ügyfelet.

A gép egy 5,2 kw-os Vestel,a beltérit a tetőtér feljáró lépcsőjével szemben,szekrények fölött helyezték el és a kettő, oldalra nyíló szobát szerették volna hűteni.Természetesen a lépcső aljában lévő nappalit a gép jól hűtötte.Ezt állítólag klímások szerelték.Na,ez a munka valóban rontja a szakma presztizsét.

És íme a szigeteletlen padlástérbe felszerelt kültéri,valamint a beltéri:

 

Ilyenkor szokták mondani: Na,erre varjál gombot:

 

 

Üdvözlettel: viricsi

Előzmény: windy12 (1157)