Gracioso Creative Commons License 2004.07.09 0 0 9699
Sziasztok!


Olyan sok szép hajókás képet "kaptam" már töletek itt a fórumon, most végre én is tehetek fel néhányat, ugyanis nemrégen egy bringatúrán voltam, Pozsonyból mentünk a Morva mellett Csehországba, majd Ausztriába. Pesten is volt egy kis idöm, úgyhogy íme a termés! :)

Elöször is Pesten láttam a River Navigatort, majd egymás mellett a Fideliot, a Graciosot és az Arosa Donnát. Másnap a poszonyi kikötöben az Esmeraldát és a régen várt Mozartot az egyik Arosa társaságában. Ahogy elindultunk utunkra, észrevettük, hogy a Mozart a menetrendhez képest 2 órával hamarabb elindul a kikötöbol! Ezen a képen szépen látszik a Mozart, és a pozsonyi híd egyszerre. Még egy kép a kedvencemről, ahogy elhalad mellettünk. A Duna-Morva torkolatnál megálltunk pihenni (a dévényi várnál), és közben megérkezett a Devin, a Paks és az Iduna (ha jól olvastam a nevét). Aztán itt utolért minket újra a Mozart és keletkezett egy kis forgalom a torkolatnál! :)
Nos remélem nem untattalak Benneteket, bocs a sok Mozartért,de én kabinos-szerelmes vagyok! :))

(zárójelben: Iszonyatosan bonyolult lett a belinkelés az új fórumban! Miért nem volt jó, a régi html formátum?? Mire 12 linket felvettem ezzel a kis designos semmit nem érő linkszerkesztővel... Hát kezdem érteni, hogy a tisztelt fórumtagok, miért is nem szeretnek belinkelni képeket. Csakhát a 640X480 nagyon nagyon kicsi, egy szép hajó esetén! :(( Remélem nem rontottam 1 linket sem...)