Bicebóca Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2570

Szio!

 

Köszi!!! Némileg megnyugtattál, úgyhogy nem mozgatom őket :) De néha már látom lelki szemeimmel kipotyogni a friss új fogaimat. :))

 

A Dalacint a nyaralás előtt kb. 2 héttel szedtem 5 napig. Arra gondoltam, hogy szednék még egy adagot, hátha nem kell fenyiszálni a szájhusimat :-)))

 

A nyaralás alatt tisztogattuk, de csak felspriccoltuk a hyperolt, olyan csavart nem kaptam a dokitól, amivel ki szokta kotorni mindennap, és az hiányzik neki gondolom. Szóval most hétvégén is csak spriccelni tudunk, kotorgatni nem.

 

A fogorvosi tényleg nagyon drága másoddiplomán! De ha mondjuk ha vársz az egyikkel egy picit, akkor gyes-gyed alatt ingyen végezheted másoddiplomaként is. Ha viszont a főiskola mellett szeretnéd elkezdeni, akkor előbb ki kell iratkoznod a főiskoláról, különben nem mehetsz államilag támogatott fogorvosi képzésre. Aztán mikor kedved lesz folytatni a fősulit, újra kell jelentkezned, és bízhatsz benne, hogy elfogadják a vizsgáidat. A bökkenő még az lehet, hogy az állam 5+1 évet finanszíroz, (orvosi esetében 6+1-et asszem) tehát ha már lejártál X évet államilag támogatott fősulin, azt lehet le kell vonnod az orvosi képzési idejéből, és a maradék fizetős lesz. De ennek jobb ha utánna nézel :-)

 

Üdv

 

Bice

Előzmény: Darlyn (2568)