Darlyn Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2568

Sziasztok!

 

Fed!! Nagyon büszkék vagyunk Rád!!! :) Szeptemberig azért nézz be a rettegők közé és közben hirdesd az igét! :))

 

Drága Bice! Szerintem tök jó ötlet, hogy még egy hétig szednéd a Dalacint, miatta sikerült fájdalommentesre a gyökérkezi is! De hogy szedted? Amióta elkezdted, abba sem hagytad? Nyaralás alatt is Ti tisztítottátok, hétvégenként nem tudjátok megoldani?

Kérdezd meg a dokit, hátha belemegy! Azért tök rossz, hogy a másik doki hibája miatt kell ide ez a műtét...:( Grrr...

A kérdésed nagyon aranyos!!! :)) Szerintem, ha bármelyik fogadat el kezded feszegetni, hogy mozogjon, fog egy picit mozogni, ezért azt tanácsolom, hogy ne mozgasd őket!! :)

 

Pimis!

 

A barátnőm anyuja ifjusági fogászaton dolgozik, ő küldött el egy maszek dokihoz.

 

Értem. És akkor most nem dagadt tovább a korona mellett? Vagy legalább maradt ugyanakkora? És szóval akkor most már bent marad ez a fog, hát Te tudod. Remélem nem lesz vele semmi baj!

 

Aranyos lehetett az ugráló előke!! :) Szegény..de ha már érzed, hogy annyira nem félsz, és ha nagyon le akarod győzni a félelmed, akkor sikerülni is fog, és hát még van idő akkor.

 

Hát én igazából sosem akartam védőnő lenni, ápolónő szerettem volna, de ez teljesen elfogadhatatlan lett volna a családomnak, én meg engedtem, de csak azért, mert arra már érlelődött bennem ez a fogorvos dolog. Amiket itt védőnő szakon tanulok, azokból is csak azok a tantárgyak érdekelnek, amik közelebb állnak egy ápolónő, vagy orvos tantárgyaihoz. Szóval nem életem álma ez a szak, de hasznos, mert rengeteg dolgot tanulok a babákról.

4 éves a fősuli, de van 5. év egyetemi szint. Persze, szívesen elvégezném, arra lennék 24 éves, aztán szívesen elvégezném az általános orvosi szakot is, az plusz 6 év, aztán a fogorvosi szak, az így plusz 5, plusz a rezidens időszak, a szájsebészet is érdekel, ez így már nagyon sok lenne!!! :) Túl sok bennem az ambíció. Így járok ide is pár évet, szerintem először az általános orvosi szakra 1-et, aztán már csak a fogászatnak fogok élni.

Még 3 évem lenne hátra. Gyakorlatok igen, a kórházban, szülészeten, koraszülött intenzíven, de területen is vannak. A kórházat sokkal jobban szeretem!!!

 

tusi! Hát de bunkó volt ez a doki, az eszem megáll...herótom van az ilyen pénzeszsákoktól!!!

Amúgy az árai a csillagos egekben vannak, jó sokat zsebelhet be. Nálunk egy fehértömés a legprofibb helyeken is 4000 Ft!!!

 

Más! Nagyon úgy néz ki, hogy végleg sikerült kikoptatnom a két felső 5-ösöm fognyakát. Eddig is voltak időszakok, amikor érzékenyebbek voltak, akkor figyeltem, hogy ne dörzsöljem annyira öket, és akkor el is múlt az érzékenységük. Most viszont olyan, hogy csak pár napra múlik el, utána pokol minden fogmosás, pedig nekem minden kajálás után kell az alsó fogszabim miatt. Lehet, hogy azért volt ilyen rossz, mert a fogkefém sem volt már az igazi (kb. 4 hónapos). Tegnap kaptam egy újat: oral-B cross action, ajánlom mindenkinek!! A felső része forog, az alsó nem, lehet cserélni a fejét, szóval elemes fogkefe. Amikor fogat mostam vele, jó, érzékeny volt, de nem annyira, hogy a sarokba vágjam! És a sörtéi sem durvák, fini puhák, annyira, amennyire kell.

2 hét múlva megyek dokihoz, ha addig nem múlik el, akkor kénytelen leszek szólni a dokimnak, csak nagyon nagyon félek a fúrótól, főleg, mert pont ott fog fúrni, ahol nagyon érzékeny...:(

 

Szomorú Darlyn

Előzmény: tusi74 (2565)