Bicebóca Creative Commons License 2004.07.08 0 0 2563

Szia!

Mind igaz amit leírtál, de szerintem közelebbi helyeken is keresgélhetsz. Pest mellett is vannak kis települések, ahol esetleg találhatsz jó dokit. Mondjuk gondolom, hogy aki érti a dolgát és Pest környékén lakik az bemegy a nagyvárosba 3x annyi pénzt keresni, mint otthon. Szóval félő hogy messzebbre kellene menned...

A műtétemet átrakta a doki hétfőre, mert még nem tartja elég tisztának a csatornát. Ez az én hibám, mert két napig nem tudtam menni átmosásra. De nem tudom hogy hétfőn mennyivel lesz jobb, hiszen szombat-vasárnap nem rendel.

Egyébként arra is gondoltam, hogy mi lenne ha még egy hetet várnánk, és addig beszednék még egy adag Dalacint (kb. egy hónapja szedtem az elsőt), hátha az lehúzza a maradék gyulladást. Szakértők, mit szóltok?

Más: Rettenetesen hülye kérdésem van, aki ezt nem bírja, nyugodtan hagyja abba az olvasást :-))) Szóval. Ha a két felső szemfogamat elölről kitámasztom az ujjammal, és hátulról az alsó fogaimmal tolom őket előlre, akkor van egy nagyon kicsi kilengésük. Mintha mozogna. De lehet az is, hogy csak az ujjamba fúródnak, és úgy tűnik, mintha mozogna, pedig valójában nem is. Erről mit gondoltok? A fogorvosnak nem merek ekkora hülyeséget felvetni...

Előzmény: tusi74 (2559)