Satriani Creative Commons License 2004.07.08 0 0 15993

2002 szeptembereben adtam be.

FLA-nak biztos igaza van hogy a realis ertekek e folott vannak. Mondom en azt hittem hogy milyen jo lesz jon a kolcson en meg nem kivitelezovel csinaltatom, meg penzem is marad a kolcsonbol, pedig az a ktsg meg ala is volt tervezve :)

De HerrX-nek is igaza van mert a bank a meltanyolhatosagot nezi. Haosszehasonlitom az o koltsegvetesevel akkor atlagban nala is 90.000 Ft/nm jon ki, tehat nagyjabol realis volt az enyem is.

Pontosan mar nem emlekszek de volt oka annak is hogy nagyon ne pumpoljam fel. Mert attol is fugg mennyire ertekelik fel majd (jobban mindva a hitel megitelese elott) a hazadat. Igen emlekszem mar. En tudtam kb. mennyire fogjak mert a kornyeken hasonlo hazat mar ertekltek. Na most az enyemet azt hiszem 11 millara ertekeltek es annak csak a 60%-t (max) adhatjak hitelkent, mert nekem csak ez volt fedezetnek megteve. Emlekszem mar: ha tudtam volna nagyobb fedezetet is megtenni (mas hazat) akkor siman vihettem volna feljebb a koltsegvetesemet.

Szoval eleg komplikalt ez:) Mert hat ugye a ktsg-bol derul ki hogy mennyire van szukseged (teljes ktsg - onero ami 40% kell legyen) de ugyanakkor majd az ertekbecslo is limitalni fogja a felveheto osszeg nagysagat a haz felertekelesevel -amit nem igazan van hog yhonnan tudj elore :(

Azertekbecslok meg kulon topic tema lehetne :) bar nekem eddig szerencsem volt vele

Előzmény: Fanatico (15986)