hunserv Creative Commons License 2004.07.04 0 0 78

En nem szeretek pazarolni, ha csak egy galvanizalason mulik en inkabb megteszem minthogy kidobjam egyik kedvencem. A muanyagnak tokmindegy a galvanizalas. Vegyszerallo, a lotyit birja, galvanizalaskor max. 60 70 fokos a furdo ugyhogy az sem zavarja, krom meg csak az elektromosan vezeto feluletre rakodik (nyilvan kell keresni egy pontot ahol odacsatlakozol az egyik polussal)

de egyebkent pofonegyszeru. Ugyszinten a szanba mart sin kromozasa is. Meg egy elonye lesz a dolognak: a kromozott feluletek kozti surl. egyutthato kisebb mint a kromozatlanok kozt, es egyebkent is sokkal kopasallobb a szerkentyu, tehat ha mondjuk kopik a fegyvered x loves utan 10 mikront, elcinca kromozasra, utana sok x loves utan kell csak ujrakromozni. Es a hordozo fem ugye nem fogy, cask a kromreteg. Akkora erok meg sehol nincsenek, hogy anyagfaradas lepjen fel. Nagyon durvan mondva idokozonkenti felujitassal a leggyengebb lancszem a muanyag lenne, a sok tapera miatt elkopik :)

Egyebkent kromoztam mar fegyvert, de az femtokos, es minden egyes alkatresze feluletkezelve lett. ja, en jobban szeretem a fekete szint, de hat valamit valamiert, a krom csilivili, de legalabb nem kopik. Olyantol meg, hogy "megcsillan a holdfenyben" nem kell tartanom mint negativum 

Előzmény: Player11 (74)