AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.07.02 0 0 343

Szvsz. több mint valószinű, hogy a gyereked a "lusta baba" kategóriába esik, de ezek után is azt ajánlom, hogy mutasd meg egy szakképzett gyógytornásznak. Általában örök szabály az, hogy ha valamiben bizonytalanok vagyunk, megmutatjuk egy hozzáértőnek, maximum csináltunk egy fölösleges kört - de inkább több fölsleges kör, mintsem valamit elmulasztani - ebben a korban. Nyugtasd meg a lelkiismeretedet...

(Nekem pl. a lányom csípőficamos volt. Én furcsának találtam, hogy az egyik lábával nem rúg, de mind a védőnő, mind a ygerekorvos rendben találta. Ennek ellenére nem hagyott nyugtojn a dolog.  Kértem beutalót az ortopédiára - a gyerekorvos kissé sértődötten adott is - és ott derült ki, hogy kifejlett ficama van. Éppen időben kezdték kezelni. _tökéletesen rendbejött mellesleg - Történt ez akkor, mikor már "elvileg" kötelező volt a szűrés (30 éve), de az akkori gyerekorvos tótumfaktumnak gondolta magát. Ma már persze nem így van, de azóta is azon gondolkodom, hogy mi lett volna, ha belenyugszom a nyugatásokba...) 

Előzmény: nnik (342)