eR-dei
2004.07.02
|
|
0 0
12802
|
Kedves Tiborcsik,
az én véleményemet szerintem ismered, röviden annyi, hogy akkor maradhat fenn a MÁV strand, ha valós igény mellett, a saját bevételei jelentősen meghaladják a támogatást, és a támogatással együtt úgy nyereséges, hogy legalább a szükséges amortizáción túli elkerülhetetlen beruházásokat teljesíteni tudja. Ráadásul jelentős teher (lenne) a vizforgató is.
Bővebben. Először is a téma tartalmától válasszuk külön a járulékot, a néplap és a sprotklub vezetésének viselkedését, ami szerintem méltatlan az ügyhöz. Másrészt azonban én csak akkor látnám járható útnak a strand további működtetését, ha : 1) kikerülne a MÁV és a spotklub vezetése alól; 2) nem csak rekreációs egységként, hanem sport és kulturális centrumként is működne; 3) megfelelő látogatottságot érne el; 4) megfelelő gazdasági (üzleti) terv szerint működne; 5) felmentést szerezne a vízforgatás alól (???);
Mivel a város azon részén szerintem elsödleges szempont lenne egy jól működö általam vázolt centrum működése, ezért támogatnám, hogy a város emelje a támogatás összegét, de csak egy látható, néhány éves, valós működési terv elkészítése után.
|
Előzmény: Tiborcsik (12792)
|
|