dejo Creative Commons License 2004.07.02 0 0 165
No ez érdekelne?
Ufonautákkal is találkoztál már?
Valamikor a 90-es évek elején indult az MVMK-ban egy Déri János UFO Klub. No én és a feleségem néhányszor ementünk oda. Előadásokat tarottak neves UFO kutatók, mint pl. Horty Miklós egyik tisztje Keviczky Kálmán, aki Amerikába emigrál és miután 90-ben megtörtént nálunk a "csoda" hazajött, hogy itt kábítsa a parasztott, mert gondolom Amerikában már senki sem hitt neki. Szóval diáról vetitett mindenfále angol nyelvű, CIA-s fejlécű dokumentumokat és raccsolva, kissé törve a magyart azt állította, hogy ez bizonyíték arra, hogy 40 éve itt jártak az UFO-k.

Másik alkalommal az a szivar tartott előadást, akiből a Friderikusz showban a gabonakörök kapcsán hülyét csináltak a gimis srácok. Az el is vitte volna az egész nézőközönséget (voltunk vagy 200-an) a Holdra, csak előtte közel 3 órás előadást tartott, aminek kb. egyharmada magnófelvételek bejátszása volt, amin maga Jézus Krisztus (egy médiumon keresztül) méltatta az ő tehetségét. Szóval a Hold sétát kihagytuk, mert a feleségem akkor várta első gyermekünket és nagyon elfáradt a hosszú ülésben. Különben a baba másnap hajnalban megszületett és ma 11 éves.

Szóval addig hittem az UFOkban amiíg nem kezdtem el komolyabban érdeklődni iránta.
Illetve most is hiszek, csak abban nem hiszek, hogy ilyen sok 3-adik tipusu találkozás történt már.

Különben már én is láttam olyan repülő tárgyat amiről nem tudtam, hogy mi az. Tehát számomra nem azonosított repülő tárgy volt, azaz UFO.
Előzmény: Don Valentino (163)