Törölt nick Creative Commons License 2004.07.01 0 0 2893

"Ne hazudj, Musiac. Eszedbe nem jutott a pénzforgalom."

 

Kedves Colonel, azt hiszem célszerű lesz úgy válaszlnom, hogy az internetfestéket is elbírja, és hogy ne tiltsanak ki miatta.. Pedig kurvaanyázhatnék is, de most az melőzöm. Remélem megérted..

Fogalmad sincs KIRŐL és MIRŐL beszélsz, még mindig.
Mikor kijött az "aura"-"gép", rögtön utánanéztem, miről is van szó, és elborzasztott mennyire drága az a.. nem is tudom minek nevezzem, azt amit erőssen szivatásnak gondolok, mind a "kezelt" ügyfél, mind a gépet vevő és használók felé... Szerintem azokat is átverik.

Arról nem is szólva, hogy ahol árulják; milyen honlapjuk van, és hogy néz ki.. Az mindent elárul. Az árából inkább próbálnék egy kórházi berendezést venni, annak több haszna lenne.. Lehet hogy a te számodra felfoghatatlan, de nem fogok minden gondolatomnak hangot adni hogy hogyan gondolkodom az ár-teljesítmény viszonylatában.. amit te természetesen sportot űzve (az olimpiát rögtön megnyernéd ebben a számban) direkt félreértesz, és belemagyarázol mindenféle zagyvaságot.

Mivel a szakmában dolgozom, tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy a photoshop NEM drága. Még a gép sem (alig 60-80 nettóból ki lehet hozni olyat amin kényelmesen el lehet dolgozni vele). A kérdés jelen esetben az volt, kedves Colonel, hogy ki MIRE használja, milyen távon és mennyi bevételt fog vele termelni. Mert hiába veszed meg a shopot, ha nem használod.. nem igaz? Az "auragép" meg fossa a pénzt a konyhára.. nem igaz? Akár gyorsan is visszajöhet az ára (nyilván azért is drága). Ehhez a géphez és szoftverhez nyilván kevésbé kell érteni, mint egy shophoz, amivel ugye nem csak "aurafotót" lehet "csinálni", hanem mást is míg az aura-géppel nem fogsz semmilyen más képet feldolgozni....

A Shop és a gép használatából jól látható a kimeneti végeredmény variációinak száma. Ez, a szakmai hozzáértés, a befektetett pénz, és a bevétel határozza meg mi mire jó és mennyibe kerül.

Akármi is a véleményed a fentiekkel kapcsolatban, ilyen hosszúra nyúlt dumát nem fogok megereszteni a kedvedért mégegyszer, csak hogy igazoljam (a kedvedért) hogy mire gondolok és mikor... én kérek elnézést a topictársaktól mindezért e hosszú blabláért: válaszként Colonel "hozzászólására", ami nem más mint reflexből letiprás, feltételezés, tényként kezelt téveszme, stb...


"Irtó szánalmas vagy, ahogyan kimosakodni igyekszel ilyenkor."

 

Nem kell mosakodni, főleg nem neked. Még a nickemet sem tudod rendesen leírni..