Bócman Creative Commons License 2004.07.01 0 0 9401

RENDKÍVÜLI SZÁRNYASHAJÓ JÁRATOK A VISEGRÁDI NEMZETKÖZI PALOTAJÁTÉKOK ALKALMÁBÓL!

2004. JÚLIUS 10.-ÉN és 11.-ÉN

Budapest Vigadó térről Visegrádra

Indulás: 8:30* Budapestről - Érkezés: 9:25 Visegrádra
Indulás: 11:00* Budapestről - Érkezés: 11:55 Visegrádra
Indulás: 18:10** Budapestről - Érkezés: 19:05 Visegrádra


Visegrádról Budapest Vigadó térre

Indulás: 9:30** Visegrádról - Érkezés: 10:20 Budapestre
Indulás: 17:15* Visegrádról - Érkezés: 18:05 Budapestre
Indulás: 19:10* Visegrádról - Érkezés: 20:00 Budapestre

* Jegyek csak a VIGADÓ TÉRI hajóállomáson válthatók.
** Jegyek csak a VISEGRÁDI hajóállomáson válthatók.

FELNŐTT RETÚR JEGY ÁRA: 3.300,- Ft
GYERMEK RETÚR JEGY ÁRA: 2.800,- Ft (6-15 éves korig)

INFORMÁCIÓ: 484-4013

JEGYFOGLALÁS: 318-1223 VIGADÓ TÉR HAJÓÁLLOMÁS
JEGYFOGLALÁS: 26/398-296 VISEGRÁD HAJÓÁLLOMÁS







Magyarországon több mint 150 éve beszélhetünk vízi személyszállításról. Ma ez a tevékenység hazánkban elsősorban a Balatonra, a Dunára, valamint a Tiszára összpontosul. A Dunán, mint nemzetközi vízi úton jelenlévő legnagyobb személyhajózási vállalkozás a MAHART PassNave Személyhajózási Kft.

Tevékenységünket alapvetően bel- és külföldi utazási irodákkal, szervezőkkel kötött szerződések szabályozzák, ezen kívül több száz közintézmény és vállalat, illetve magánszemélyek tartoznak megrendelőink, ügyfeleink, partnereink körébe. A világ 65 országával tartunk fenn üzleti kapcsolatot.

Szárnyashajójáratot csak társaságunk üzemeltet a személyhajózási piacon, melynek sikerét bizonyítja, hogy a zömében (72%) külföldi turisták által igénybevett szolgáltatás éves utaslétszáma átlagosan meghaladja a 25 ezer főt. Menetrendszerinti útvonala Budapest - Pozsony - Bécs, de charter járatokat belföldön egyéni igényekhez igazodva is indítunk.

Hagyományos hajóinkkal jelenleg a Dunán és a Tiszán végzünk menetrendi tevékenységet. A menetrendi hajózás, a szárnyashajózáshoz hasonlóan április elejétől október végéig tart, de a hajópark jelentős része egész évben - télen is - készen áll az igények kielégítésére.

A menetrendi vonaljáratainkon túlmenően, Budapesten különböző témájú programhajókat is indítunk (városnéző sétahajójáratok, zenés-táncos vacsoraestek, folklór programok, gyermekprogramok, bortájakat bemutató sétahajók), "á la carte" étkezési lehetőséget illetve büfészolgáltatást biztosítva a fedélzeten.

Utazási irodánk, a MAHART Tours tengeri üdülő hajójáratokra, egzotikus helyszínekre szervez egyéni és társasutazásokat, valamint európai komptársaságok kizárólagos képviseleteként várja ügyfeleit.

A hagyományos hajókkal bonyolított charterhajózás és hajósrendezvény-szervezés az elmúlt tíz év legdinamikusabban fejlődő tevékenységei. Ma vendéglátó szolgáltatásunk, a MAHART Rendezvényszolgálat 20 hagyományos hajón, 9 szárnyashajón, illetve a nemzetközi hajóállomás éttermében, az Admiral Étteremben végzi széles körben elismert catering tevékenységét.


Előzmény: zjakabfi (9397)