szivar bá Creative Commons License 2004.06.30 0 0 587

valoban mindegyik mondat értelmesnek volt mondható, azonban a mondatok egymásutániságát nem tudtam igazán követni.

lehet, hogy ebben nekem kell még fejlődnöm? :))

 

"... es ez nem tetszik. nem az lenne a celja. es ezert orulok hogy molnar eseteben egy picit (nem mondom hogy 0-ra, de egy picit) csokkent ez a tendencia. ..."

 

Csökkent? Ebben biztos vagy? Én nemigen vettem észre semmiféle tnedenciát.

De azt nehezen tudom elképzelni, hogy Molnár - őt valamennyire ismerve - odamegy a szerkesztőségbe és aztat mondja, hogy fiúk, ne írjatok rólam mán annyit, engedjünk teret másnak is!

 

A friggyel kapcsolatban megpróbálok utoljára írni, szerintem erre már így is túl sok időt áldoztunk rá, jó lenne a támát lezárni.

Ömlengés az esküvőről nem volt, csak egy nyúlfarknyi cikkecske (kb 2,5 x 5 cm-es keretben, ha most "caniméterrel" leméred és kiderül, hogy valamicskével több ezer bocsánat) hogy ekkor és ekkor ez és ez. Szerintem tárgyilagos volt és nem lehetet "gyorgy kiralyfi" esküvőjének részletes két oldalas leírásához hasonlítani.

Jogos kérdés, hogy mennyire tartozik ez egy kerületi lapba. Valóban kevésbé, mint mondjuk Molnár hivatalba lépését követő napon történő azonnali iroda felujítása (pár 100 [?] milláért), elbocsátásai, "céges" autóigénylése sofőrrel természetesen, stb. De hát ezek valahogy nem kerülnek leközlésre.

Végül és tényleg lezárva a témát. Nagyon megérinthetett téged ez a több, mint négy évvel ezelőtt történt esemény, hogy most évek elteltével többször is felhozod, és amellett tulajdonléppen semmi közöd nincs hozzá. Nem? 

 

Mi az, hogy "nálunk"? Ha jól tudom a cimkézés, előítélet stb nem a "ti" asztalatok. :)))

Megyó utazása? Ő dolga, én nem is mondok semmit hozzá. Ez, a beintése meg a b*szátokmegezése a legkevesebb, nem is csodálkozom rajta, ő ilyen. Nincs tekintettel semmireés senkire, nem veszi figyelembe azt, hogy egy miniszter elnök mit tehet meg és mit nem, mi izléses, mi nem. Vannak ennél súlyosabb dolgok, de ez már egy másik topik, úgyhogy erről ennyit.

 

Énis örülök annak, hogy levelezünk. Álláspontokat szívesen meghallgatok és kifejtem a sajátomat. A személyeskedésektől, a demagóg dumáktól azonban irtózom.

Előzmény: alfredoo (586)