wind12 Creative Commons License 2004.06.28 0 0 1071

Egyáltalán nem reális a 80.000 forintos szerelési díj   egy split klímára. A piac most kb. a netto 40.000 forintos árat fogadja el,  ettől lehet egy kicsi eltérés, de ilyen jelentős semmiképpen sem.  A Flag Kft. által megszabott 45.000 forint is irányár, el lehet térni tőle. Az viszont mindenképpen gyanus, ha túl alacsony az ár,  ott szinte biztos, hogy valami hiányozni fog, mégha azt a tisztelt megrendelő egyelőre nem is érzékeli. A nagyobb cégek általában magasabb áron is vállalják a telepítést, ,mint a magánvállalkozók, de talán a garanciát is könnyebb érvényesíteni egy komolyabb klímás cégnél (pláne, ha esetleg ott vásároltuk a készüléket is), mint XY hűtőgépszerelő bácsinál, aki nyári idényben feldob néhány splitklímát is.

 

webmaestro

 

Amennyiben konkrét árajánlatra van szükséged, cégünk weblapján (  www.pannonklimatech.hu ) megtalálod elérhetőségeinket, és egy előzetes ingyenes felmérés után pontosan meg tudjuk mondani, hogy mennyibe fog kerülni a telepítés.

Természetesen a garancia érvényesíthető általunk.

 

Tunquska

 

Cserepestetőre csak tetőkonzollal lehet a kültérit felszerelni, egyébként nincsen elvi akadálya a dolognak. Neked is ugyanazt tudom ajánlani, mint fentebb, szerelési és árajánlat ügyében

Előzmény: webmaestro (1070)