webmaestro Creative Commons License 2004.06.28 0 0 1070
Nem is tudtam, hogy létezik ilyen kategória, hogy "Flag KFT alvállalkozója".
Ezek szerint nem csak a "monopol-ár" létezik.

Örömmel látom, hogy akadnak itt szakemberek is. Megköszönném, ha valaki durván kiszámolná, hogy ezért munkáért kb. mekkora összeg lenne reális (számla is kell).
Leírom a feladatot:
Adva van 2 db klíma, egy 2,5-ös és egy 5,1-es. A ház fából épült, földszintes, kívül-belül deszkaborítással (hajópadló). A kültériket a 20 cm-rel ház mellé már elkészített betonkockákra kellene ráültetni (dübel+gumi). A két klímához szükséges cső + kábelhossz 7 és 6 méter (+- fél méter). A két falon kívüli szakasz 280 cm, ide külső műa. csatorna kell majd (barna, ha létezik ilyen).
Szerelési útvonal: kültéri klímaegység a betonkockán - onnan függőlegesen kb 2,5m (falon kívüli csatornában) - bekanyarodás a padlástérbe (1db 2 cm-es deszka átfúrás) - a padláson végigfektetve vízszintesen a beltéri egység fölé - onnan lekanyarodás a hűtendő helyiségbe (1db 2 cm-es deszka átfúrása). Mindkét beltéri egység közvetlenül a mennyezet alatt lenne.
Csepegő víz kivezetése: az egyik beltéri közvetlenül a külső falra menne, a másik kb 1,5-2m-re volna egy külső faltól. Elektromosság odavezetése utólag, próbaüzem hosszabbítóról. Eresz magassága a talajtól: 2,5 m (maximum kis létra kell).
Remélem, nem hagytam ki semmit.

(ezúton is megköszönöm azoknak, akik már eddig is segítettek levélben)
Előzmény: viricsi (1064)