reimre
2004.06.24
|
|
0 0
19130
|
Nekem minden tavasszal meg szokták ígérni, hogy most már aztán idén tutira lesz itt minden, de persze legfőként net, mert ugye engem, meg sokakat másokat ez érdekelt volna. 4 éve vannak itt, azóta eljutottunk oda, hogy most már a kábTV szolgáltatásuk is használhatatlan, mivel ugyanaz a sokéves kábel van, amit a Gelka telepített valamikor (van, ahol 20 éve). Viszont a díj most a 4 évvel ezelőttinek majdnem 5X-e! Idén már az eddigi években minden tavasszal megjelenő hangzatos hirdetések is elmaradtak, a helyi ÜFSZ a szokásos zagyvaságokat szajkózza. A központinak is írtam, aztán mikor 2 hét+ után megkérdeztem, hogy miért nem válaszolnak, akkor kioktattak, hogy 30 nap áll a rendelkezésükre. Na ez már sok volt, felbontottam a szerződést velük és megrendeltem az ADSL-t. Ja, és itt még senki nem volt mióta bekötötték és kifogástalanul működik. Igaz drágább és lassabb, de VAN. És a 3 havi ingyenességgel az első évben nem is drágább. A fibernet meg nyaljon sót. Sztem most már sajnálják, hogy nem fejlesztettek, mert mindenkit hatalmas meglepetésként ért, hogy a DSLAM-ot az indulás után 2 hónappal már bővíteni kellett és azóta még 1X.
Ja, és mennyi jobbágyságot kellett aláírnod?
Ettől függetlenül aki teheti kerülje a fibernetet minél messzebb annál jobb. |
Előzmény: Brummogo (19127)
|
|