klímás Creative Commons License 2004.06.21 0 0 1031
Valóban van dugattyús kompresszor is de manapság szinte egyáltalán nem gyártanak az sem az olcsó sem a drágább kategóriás splitekbe, mivel drágább az előállítása a scrollal szemben arról nem is beszélve hogy mivel több mozgó alkatrész van benne nagyobb a meghibásodási esélye, a káros teréről nem is beszélve ami meg a hatásfokát rontja. De nem is erre akartam kilukadni hanem csatlakoznék Viricsi hozzászólásához miszerint a motor olajok és a hűtőgép olajok csak a nevükben hasonlítanak egymáshoz. (Ha ezt a Takács Pistabácsi hallaná) Szerintem ezt a összehasonlítást nagyon gyorsan el kéne felejteni.

K2Laci

A kompresszor indulása után az elpárnál lehet hallani eltérő zajt de amint beállnak az üzemállapotok szinte megszűnik (kb 30 mp.) Egyébként pedig valóban halható nagyon-nagyon halk susogása beltérinél mikor megy a kompresszor.

Wind

Amit kérdeztél a FC. vel kapcsolatban azt véletlen nem Miskolcon csinálnátok?

Dusan

Elsősorban utánajárnék hogy az AEG amire asszociálsz gyárt e valóban klímát? Hozzáteszem hogy nem tudom. És még valami ahhoz hogy valami olcsó legyen kinában kell csinálni Ez nem biztos hogy igaz az általad irt márkáról is de van rá az esély.

Üdv.

Előzmény: scratch (1018)