P_Oli Creative Commons License 2004.06.13 0 0 400

Jééé, vasárnap van a börze, és nem szombatonként?? Hűű, télleg régen voltam már :-)

Balu, neked most nemtok segíteni mert a BYG honlap nem töltődik be :-) A Kontadry pdf-jét keresed? Ott van az, én ma már le akartam tölteni egyszer...

Matiz, amikor eladtad a régi asztalodat és modelleidet, már váltottunk pár szót és már akkor azt mondtad nekem hogy a kevesebb több. És az a helyzet hogy mióta van egy Roco modellem is, kezdem én is belátni! Nemrég néztem a BYG honlapján hogy egy ROCO ludmilla csak 24000 Ft, és ezzel a Sutammal kötendő üzletnek is lehet hogy befellegzett :-)

De egyébként héé Sutam, én a börzéhez elég közel lakom, ha árulni akarsz ott, szól mert elkísérlek :-) Lehet h hozok pár cuccot (talán vagonok, és rennngeteg piko sín) amit eladhatsz, másrészt megnézem magamnak a Ludmit. De ha megveszem, akkor lehet h ő lesz az M63 alapja, nem sajnálnád? Mert mélyebben belegondoltam a csörgő-alapra való építésben, és egyelőre túl bonyolultnak látom. Előnye viszont az lenne, hogy 5 pólusú Bühlert tennék bele, így kúlabb lenne a hajtás és alkalmasabb lenne esetleges digitalizálásra. Asszem 3 pólusú motorost nem nagyon érdemes digizni. Bár digiben még nagyon idegen vagyok, hiszen legalább egy évig még nem lesz digi rendszerem. Lehet h egyetem mellett keresek állást... Na ez már kezd OFF lenni úgyhogy be is fejezem :-)