Bicebóca Creative Commons License 2004.06.10 0 0 2348
Szia!

Hát igen, én is úgy gondolom, hogy a nyaram rá fog menni. Mondjuk ha volna altatásos lehetőség, akkor egyszerre több fogamat is meg tudná csinálni, lehet egyszer bevállalnám ezért. Hogy sokba fog kerülni abban nem kételkedem, de nem érdekel, rá fogom szánni. Itt most begyűjtök minden infót a legjobb technikákról, és felkészülten megyek oda :)) Jut eszembe, kérdés: mit tudtok erről a műanyag in-lay-ről, amihez nem kell lecsiszolni a szomszédos fogakat? Ez mennyire tartós, mennyire néz ki természetesen? Van valami feltétele, vagy kizáró ok? Köszi előre is!

Örülök hogy ilyen jó fogdokit találtál. Gondolom hogy ez Pesten van, nekem az kicsit messzi, de nagyon bízom benne hogy az enyém is jó lesz. Mondjuk ha itt csalódok, azt is el tudom képzelni, hogy felmenjek estre egy fogklinikára, de ezt csak végső esetben vállalnám.

A fogam még mindig dagadt, mosolyogni nem nagyon tudok, de már kevésbé fáj (inkább csak feszít kicsit a gylladás miatt), és már nem fájdalomcsillapítózom egyáltalán. Mondjuk aludni csak akkor tudok, ha már nagyon elfáradtam, mert annyira azért még sajog hogy az alvásba bezavarjon :) Nagyon-nagyon bízom benne, hogy lemegy hétfőre a gyulladás!!!

Üdv
Bice

Előzmény: At1 (2343)